Donaties/Crowdfunding

Om deze website te kunnen updaten, uitbreiden en onderhouden is er altijd een budget nodig om deze te kunnen bekostigen. U moet dan denken aan de aankopen van addons, plug-ins enz. die nodig zijn om deze website tot een supersite te maken.

Deze site is bedoeld om mensen wakker te maken en ze snel aan hun bewustzijn te laten werken. Ons levenskwaliteit loopt ernstig gevaar, de waarheid moet naar buiten. Help ons om daar alle middelen voor te kunnen  gebruiken, professionaliseren van de site en tevens het up-dated houden, reclame en marketing om zo snel mogelijk bekendheid aan deze site te geven. Uitbreidingen, seminairs enz enz.

Uw donaties zullen nooit en te nimmer voor andere zaken worden gebruikt dan bovengenoemd en er zal een financieel overzicht per maand worden gepubliceerd.

Bij voorbaat dank

[whydonate id=”w51be”]

Ook zijn we een Crowdfunding gestart. Change Europe Now heeft ten doel een stichting in het leven te roepen die zorgt voor een tegengeluid ( alle andere geluiden vanuit de Overheid is bedoeld om te propaganderen,  indoctrineren en te intimideren ) en ervoor te zorgen dat actiegroepen worden gefaciliteerd in juridische, facilitaire en mobiele zaken. Dat is nodig omdat er steeds meer mensen wakker worden en er meer actiegroepen zullen ontstaan die onze hulp wellicht hard nodig hebben.

https://getfunded.nl/campagne/7995-help-ons-land-gaat-naar-brussel-help-ons-land-van-de-afgrond

Reacties zijn gesloten.