Archief

Geachte Kamerleden,

 

Wij willen bij deze de noodklok luiden.

 

Heden morgen zagen wij boven Rijswijk een zeer ongewoon fenomeen in de lucht, een chemtrail van jewelste, dit terwijl jongeren en mensen onderweg naar school en werk zijn.

 

Gisteren werd via het AD gemeld dat er 3000 kinderen een klimaatmars gaan houden vanaf het Malieveld te Den Haag. We hopen dat ze een gasmasker meenemen om zich te beschermen tegen de minuscule deeltjes die op hen neerdalen.

 

Heden morgen is bekend geworden dat de Europese Commissie verantwoordelijk is voor het oproepen van scholieren om een klimaatmars te houden, 340 miljoen is, als subsidie vrijgegeven aan Youth for climate. Zie onderstaande link.

 

https://cultuurondervuur.nu/betrapt-europese-commissie-blijkt-drijvende-kracht-achter-het-klimaatspijbelen/?fbclid=IwAR0pKiemBp9tHEbgOoxH45dtPiS9Q0iISy9bCHf4-JhxQXdD57CGkMw1eos

 

Wij vinden dat zeer zorgelijk, kinderen worden gebruikt terwijl ze op school horen te zitten en we snappen niet dat hiertegen niet wordt geageerd door Kamerleden en dat er geen pogingen worden gedaan om dit soort indoctrinerende acties van de EU te stoppen.

 

Mevrouw Krikke, burgemeester van Den Haag probeert angstvallig een demonstratie van de politiebond, inzake de pensioenen van politiemensen, te verbieden of te beperken, maar 3000 geïndoctrineerde schoolgaande kinderen is verder prima.

 

Uiteraard is er nog veel meer aan de hand, bijvoorbeeld het zeer opvallende versnelde invoering van wetten die het volk monddood maken. De wet tegen fake news bijvoorbeeld. U begrijpt toch wel dat deze wet bedoeld is om elke weerstand vanuit het volk de kop in te kunnen drukken. Maar het meeste fake news wordt geleverd door de msm, deze wordt geïnstrueerd door de overheid zelf, doen ze daar niet aan mee, zal hun subsidie zomaar in gevaar kunnen zijn.

 

Media, zoals de NOS doet willens en wetens aan censuur en weigert nieuws te brengen of feitelijk nieuws  te brengen die het volk zou moeten krijgen. Een voorbeeld hierin is de demonstraties van Gele Hesjes. Deze wordt of compleet genegeerd óf onjuist verslagen. Dit is niet alleen de NOS die dat doet, ook vele andere msm.

 

Ook het hete hangijzer “klimaatakkoord”, waarbij duidelijk mag zijn dat dit een hoax is, een melkkoe. Dit piepkleine landje zou miljarden moeten investeren om 0,0007 procent minder vervuilend te zijn. Bizar, vooral omdat het volk daarvoor opdraait. Al vanaf 1 januari 2019 is de energie belasting omhoog en betaald het volk niet een beetje meer, maar veel meer en hierdoor alleen al zullen velen van ons een vreselijk financieel debacle ondergaan en flink in de financiële problemen komen.

 

Ook allerlei verhogingen van btw en andere vormen van belastingen zijn desastreus voor een erg groot deel van de Nederlandse bevolking. Een zeer groot gedeelte van het volk is stom verbaasd en vol met angst om de snelheid waarmee het huidige kabinet allerlei zaken doorvoert die absoluut niet in het belang zijn van ons volk. Juist het tegenover gestelde is de realiteit.

 

Zorgelijk is ook het huidige idee van de coalitie om 1400 miljard aan pensioenfondsen aan de EU over te dragen, dat mag absoluut niet gebeuren. Maar meneer Rutte voert dat allemaal door, wat zeer zorgelijk is. Ook de berichten over pensioenverlagingen is onbegrijpelijk, er is voor 350 jaar aan pensioen, echter omdat de EU een bepaalde rekenmodel aanhoud, die pessimisme voort brengt en die de coalitie graag hanteert om het volk te bedonderen, is ageren hiertegen een noodzaak.

Het is duidelijk dat de coalitie momenteel een heers en verdeel strategie hanteert, dit in opdracht van de EU. Het is overduidelijk waar de leiders van een aantal EU landen op uit zijn, Frankrijk, Nederland en Duitsland. Deze landen willen de Europese culturen en tradities die alle landen hebben verbannen. Eén Europa en dus een Europese cultuur, volksvermenging, met als tool, het Marrakesh akkoord.

 

De EU wil dat alle landen hun soevereiniteit inleveren. Dat we slaven worden van de EU leiders en hun elite vrienden. Want daar gaat het om en het volk kan niet geloven dat onze volksvertegenwoordigers, U, de kop in het zand steek om uw positie maar te kunnen behouden. Onderstaande link is echt van belang te lezen en niet als onwaar te beschouwen, het gebeurd écht.

 

https://www.ellaster.nl/2016/04/01/wie-is-de-cabal/

 

U kunt zich niet afsluiten voor dit soort ontwikkelingen en wij roepen u dan ook op om op te treden en op te komen voor de belangen van het volk en onze soevereiniteit. U dient te zorgen dat er tegenstand bestaat tegen de maatregelen die het clubje van Rutte en zijn elite vrienden willen nemen om ons te onderdrukken. U moet absoluut genoeg bewijs hebben van wat er gaande is en wij vragen u om confronterend te zijn naar de coalitie.

 

U moet weten dat het volk wakker aan het worden is, daar zorgen veel media soorten voor, zoals www.changeeuropenow.com de Gele Hesjes, www.wilnu.nu , www.ellaster.nl  en nog vele andere.

 

Er zullen meer demonstraties komen want de Gele Hesjes gaan niet meer weg, deze beweging groeit en groeit. De standpunten van de Gele Hesjes is nationaal en internationaal bekend. Echter om het ú nog eens duidelijk te maken:

 

 • Er moet een vorm van bindend referendum komen, een gedegen volksraadpleging.
 • Nederland moet uit de EU stappen, de EU is een manipulerende organisatie welk wordt geleid door een schaduw overheid.
 • Kabinet Rutte moet opstappen, deze is een gevaar voor onze democratie en soevereiniteit.
 • Verhogingen van btw, accijnzen en energiebelastingen moeten worden terug gedraaid.
 • Afschaffing huidige zorgstelsel, afschaffing eigen risico ( is gewoon niet meer te betalen voor erg veel gezinnen, zeker de gezinnen die maar 1 inkomstenbron hebben ) en terug naar een ziekenfonds.
 • De zorg is erbarmelijk, vooral voor al die ouderen die ons land mede hebben opgebouwd. U moet wetenschap hebben hoe het er aan toe gaat, dit door de privatiseringen. Er moet een verantwoord zorgsysteem komen waarbij iédereen de juiste zorg krijgt, dit ter voorkoming van nog meer uitholling van de huidige zorg.
 • De jeugdzorg met gemonitord worden, er gebeuren vreselijke dingen, zoals onterechte uit huis plaatsingen.
 • Nederland moet uit het Marrakesh akkoord stappen, Nederland kan dat gewoonweg niet aan.
 • Nederland moet uit het klimaatakkoord stappen en verder overwegen wat wel realistisch is.
 • De tendens van rijken worden rijker en de armen worden armer, moet worden afgestopt. Er moet een eerlijker en gelijker belastingstelsel komen. De huidige is niet meer te overzien en oneerlijk verdeeld.
 • De privatiseringen, zoals de kinderopvang, de zorg, energie, openbaar vervoer en wat al dan nog niet genoemd, moeten worden teruggedraaid.
 • Het studenten leenstelsel moet worden teruggedraaid en de studie beurs moet in zijn oude vorm terug worden ingevoerd.
 • Het moet komen vast te staan en bij wet worden geregeld dat elke verkiezingsbelofte ook in een regeerakkoord komt te staan en te worden uitgevoerd. Het mag duidelijk zijn dat er geen één van de VVD met de heer Rutte is nagekomen. Dat moet in de wet als een strafbaar feit worden genoteerd en worden bestraft.
 • Alle maatregelen die de huidige regering en voorgaande regeringen hebben genomen, waarbij de soevereiniteit van Nederland stukje bij beetje is overgedragen aan de EU, moet worden teruggedraaid, zoals het overdragen van de Nederlandse begroting aan de EU. Het kan niet en mag niet zo zijn dat de Europese Commissie onze begroting gaat maken.
 • Er moet, vanuit de regering, een officieel onderzoek worden gedaan naar de Bilderberggroep en de criminele activiteiten van deze groep, Bij aanwijzing op strafbare feiten moeten elke vorm van onschendbaarheid worden opgeheven zodat leden kunnen worden berecht. ( zie uitspraak van het volkstribunaal van 2014 )
 • Het volkstribunaal moet een wettelijk erkende organisatie worden en een wettelijke status krijgen.
 • Er moet herziening komen op alle regionale en lokale vormen van belastingen. Het volk kan de huidige vormen bijna niet meer opbrengen.

 

U ziet een lange lijst en er zullen nog meer vraagtekens bij nog meer overheidsbemoeienissen kunnen worden gezet.

 

Bovenstaande is een minimum waar het volk recht op heeft, worden deze niet behandeld, zal de volksweerstand groter en groter worden, namelijk is nog lang niet iedereen zich bewust van het feit dat de huidige regering ons land verkwanseld en aan wie feitelijk.

 

De schaduw overheid wordt bestreden en meer en meer mensen zullen zich bij dat verzet aansluiten. Dat u, als kamerlid zich hiervan niet bewust bent, zegt zoveel als dat u niet weet wat er speelt binnen onze samenleving.

 

Wij vinden dat er moet worden ingegrepen, serieus worden ingegrepen.

 

Wij zijn ook bezig met alternatieve sociale processen, alternatieve  bestuurssystemen en alternatieve zorgstelsels, mocht u interesse hebben in onze ideeën omtrent alles hierboven staande, horen wij dat graag.

 

 

 

 

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Change Europe Now
Average rating:  
 0 reviews

Reacties zijn gesloten.