Agenda 21/30

Wat is de betekenis van Agenda 21, Agenda 2030, illuminati of Nieuwe Wereld Orde?
 
Als je al ‘n tijdje meeloopt en veel onderzoek hebt gedaan, weet je dat het de realiteit is. Je ziet het zich voor je ogen ontwikkelen.
 
De “oorlog tegen het terrorisme” die nooit leek te eindigen bleek het perfecte middel te zijn om permanent de oorlog te voeren tegen alle burgers, iedereen, overal, en op elk moment.
 
In wezen opgezet om het menselijke ras uit te roeien, in het voordeel van een klein groepje dat bekend staat als de Illuminati, alias globalisten, Rothschild Khazarian Maffia, samengevat de Archon bloedlijn families, die in onze samenleving het voorfront voeren als de ‘financiële elite’.
 
Het basis plan voor de Agenda 21 en nu 2030 werd in 1776 geschreven door professor Weishaupt die toentertijd ook de oprichter was van de Illuminati Orde; feitelijk een fascistische naziorganisatie, die als hun frontmannen, bijna alle regeringsleiders, als hun marionetten laten optreden. – Onze ‘gekozen’ leiders verkochten zich aan deze satanische meesters die voor het publiek verborgen blijven, maar regeren vanaf achter de schermen. Politici die uit de school klappen of voortijdig ontslag nemen, worden disciplinair door een vroegtijdige dood gestraft.
 
Het uiteindelijke doel van de Illuminati is om de planeet voor henzelf te bezitten, en te worden bediend door maximaal 500 miljoen mensen die mogen voortleven als hun lijfeigenen, waarvoor de rest van de huidige bevolking wordt uitgeroeid.
 
De meest recente belangrijke stappen voorwaarts werden eind vorige maand genomen, tijdens de 70e Vergadering van de Verenigde Naties, in New York alwaar alle goed gecoördineerde acties naar de één-wereldregering werden gepresenteerd, maar waarover nauwelijks iemand, of de media over praat, laat staan de importantie begrepen hebben.
 
Door te herkennen welk onderdeel binnen ons dagelijks leven reeds is gerealiseerd, kun je vaststellen hoever de agenda inmiddels gevorderd is:
 
– Creatie van racistische misdrijven
– Voortdurend veranderingen om verwarring te stichten
– De ondermijning van het gezag van docenten op scholen
– Onderwijs van seks en homoseksualiteit aan kinderen
– Enorme immigratie influx om de nationale identiteit te vernietigen
– Bevordering van overmatig drinken
– Bevordering van drugs misbruik
– Het leeglopen van kerken – ter ondermijning van elke vorm van sociale cohesie
– Juridisch systeem met vooroordeel tegen slachtoffers van misdrijven
– Toenemende afhankelijkheid van overheidsuitkeringen – en deze weer in te trekken zoals nu gebeurt.
– Controle en manipulatie van de media
– Stimulering van de vernietiging van de familieband
 
De punten zoals ‘enorme immigratie influx om de nationale identiteit te vernietigen’ – ‘het onderricht van seks aan jonge kinderen’ – ‘gezagsondermijning van docenten’ -‘lege kerken’- en ‘het beheersen van de media’, zijn duidelijk overal te in de westerse wereld waarneembaar.
 
Naar buiten toe is voor de mensheid Agenda 21 gemodificeerd en omgedoopt in de “nieuwe universele Agenda”. Officieel bekend als het programma van Agenda 2030, dat wordt opgehemeld als de manier om de hele wereld te laten samenwerken om het leven voor iedereen te verbeteren. Deze agenda is gepresenteerd als de bewonderenswaardige ‘nieuwe agenda’ waarop de wereld wacht, met meer globalisering en meer centralisatie!
 
Onder het mom in het belang van alle natiestaten, is de één-paraplu van de Nieuwe Wereld Orde opgericht, die op de planeet duurzaam leven moet bieden, en de klimaatverandering stoppen. – Helaas zijn ook nog vandaag de dag te veel mensen te zelfgenoegzaam en absoluut onwetend van de vele waarschuwingen die overal zichtbaar zijn. Ze denken nog steeds dat de autoriteiten er zijn om voor hen te zorgen, en de uitleg op deze site als onmogelijk beschouwen, en dus afdoen als een verzonnen samenzwering. Helaas is dit NIET het geval.
 
Maar nog veel belangrijker, de paus gaf zijn stempel van goedkeuring voor deze verraderlijk nieuwe Agenda 2030. Hij is waarschijnlijk de machtigste politiek religieuze leider op de hele planeet, en dus zijn goedkeuring is enorm belangrijk, omdat honderden miljoenen mensen hem met onvoorwaardelijke trouw volgen. Maar alsjeblieft laat de goedkeuring van de paus je niet bedriegen. De Agenda 2030 is een hulpmiddel dat de Illuminati gebruiken om ons in de richting te duwen van een één-wereld-systeem, dat niet later zal worden gerealiseerd dan in het jaar 2030. Let wel; 15 jaar vanaf 2015.
 

Bron: http://finalwakeupcall.info/blog/2015/10/21/agenda-21-veranderd-in-2030/

Reacties zijn gesloten.