Nanotech in vaccin, zwart op wit in een kamerbrief.

Om alle twijfel weg te nemen betreffende de aanwezigheid van nanotechnologie in de corvid-19 vaccin, bij gevoegd op zwart  en wit bewijs van aankoop. Maar wat opvalt is het contract met CureVac ?. Geen Pfizer, Moderna of AstraZenica? Lees de brief!

De brief:

https://www.rijksoverheid.nl/documenten/kamerstukken/2020/11/25/kamerbrief-over-aankoop-covid-19-vaccins

Bladwijzer de permalink.

3 reacties op Nanotech in vaccin, zwart op wit in een kamerbrief.

  1. Robert zeggen:

    Slapen jullie lekker verder en neem gerust je derde prikke

  2. Henk Argeloos zeggen:

    Nogal wiedes, omdat het klein is heet het nanotechnologie. Dat is geen aanduiding voor het plaatsen van chip, maar het aanvallen van slechte cellen door goede cellen, omdat het hier gaat om liquide (vloeibare) technologie. De titel is dus misleidend. De ondertitel is net zo misleidend. Deze brief gaat over de deal met CureVac. De andere deals staan in andere brieven.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.