Vaccinatie: van Mens naar Robot?

Vaccinatie tegen corona, het is ons door de strot geduwd vanaf maart 2020, verder geen enkel advies over hoe het immuunsysteem te versterken, door bijvoorbeeld gezond eten, buitenlucht, sporten enz. Maar hoe zit het nu eigenlijk met dat vaccin? Is het wel veilig, is de inhoud bestemt te doen wat ze vertellen of zijn er andere zaken mee gemoeid? Zal ons DNA worden aangetast? Volgens Dr, Carrie Madej is een aantasting van uw DNA onomkeerbaar, dus Kijk en Lees verder!

Dr, Carrie Madej bespreekt zorgelijke ontwikkelingen van genetische manipulatie door vaccins.

Ina Andonakis nov.’20,  https://www.facebook.com/ina.andonakis

Informatie over de werking van de ‘winnende’ Covid-19 vaccins:
Het zijn m-RNA vaccins; daar is nog nooit massaal mee gevaccineerd; een GROOT EXPERIMENT dus.
mRNA betekent ‘messenger ribonucleïnezuur’; het werkt met een ‘boodschapper-gen’
De m zou ook voor modified, genetisch gemodificeerd/ ofwel gemanipuleerd kunnen staan.
Hoe werkt een m-RNA-vaccin?
In plaats van een verzwakt Sars-Coronaviris-2 antigeen in een lichaam te injecteren, wat de ‘oude’ methode is, geef je het lichaam de genetische code die nodig is om dat antigeen zelf te produceren. Wanneer die antigenen aan de buitenkant van de cellen verschijnen, valt het immuunsysteem ze aan – zo leert het toekomstige indringers te verslaan.
Het verandert een lichaam in wezen tot haar eigen vaccinproductie-fabriekje.!!!
Ja ja, het menselijk LICHAAM VERANDERT …., je DNA MUTEERT; voorgoed!
En gaat je lichaam eindeloos door met vreemde spike-eiwitten produceren? Of gaat het meer dingen doen waar wij geen weet van hebben?
Wat is dan dat m-RNA?
Dat zijn de genetische codes die gehaald zijn uit een deeltje van een afgezwakt verkoudheidsvirus van een chimpansee, een adenovirus.
Astra Zeneca’s vaccin heet: AZD1222 (ChAdOx1 nCoV-19) ; (is ander soort: n.l. een virus vector-vaccin wat zich niet kan vermenigvuldigen, maar doet hetzelfde) dat van Pfizer heet: Pfizer/BioNTechs COVID-19 vaccin BNT162b2
Technische werking uitleg:
“De gepatenteerde Vaccitech-adenovirusvectoren staan ​​bekend als chimpansee-adenovirus Oxford 1 en 2 (en ChAdOx2) en behoren tot de groep E apen-adenovirusfamilie, vergelijkbaar met het veel bestudeerde chimpansee-adenovirus 63. Deze virussen zijn ontworpen om replicatiedeficiënt ( niet in staat om zichzelf te vermeerderen ) te zijn en zijn vervaardigd in al bestaande HEK293-cellijnen, die het adenovirale E1-gen bevatten. De virussen hebben een zeer hoge draagkracht voor de genen die coderen voor kanker of pathogene antigenen van belang.”
Ze worden dus ook in bepaalde kanker-gen-therapieën gebruikt.
Oxford-onderzoekers hebben hun chimpansee-adenovirusvaccin ChAdOx1, jarenlang getest op een aantal andere ziekten, waaronder Ebola en Zika. Geen van deze onderzoeken hadden de laatste, zogenaamde fase 3-onderzoeken bereikt, maar vandaar de snelle totstandkoming van dit vaccin: HET WAS ER AL.
Hoe werkt het ‘vaccin’?
Het bereidt het lichaam alvast voor om zich te kunnen verdedigen tegen een infectie met het coronavirus: SARS-CoV-2. Dit virus gebruikt zijn kapsel-eiwitten, spike-eiwitten genaamd, om de lichaamscellen binnen te dringen en ziekte te veroorzaken.
Het COVID-19-vaccin van de grote aanbieders bestaat uit een deeltje van een ander soort virus (van de chimpansee-adenovirus-familie). Dat is ‘hocus pocus’ gemodificeerd en bevat nu het gen, de m-boodschapper, die menselijke lichaamscellen zélf SARS-CoV-2-spike-eiwitten laat maken ! Het adenovirusdeeltje (mRNA) kan zichzelf niet voortplanten en veroorzaakt geen besmetting. Een Covid-gevaccineerde kan dus NIET een niet-gevaccineerde besmetten.
Als het eenmaal is ingespoten wordt het mRNA-gen afgegeven aan de lichaamscellen. De lichaamscellen krijgen van dat ‘vreemde’ gen de opdracht om zelf Sars-CoV-2-spike-eiwitten te produceren. Het menselijk immuunsysteem zal deze spike-eiwitten als lichaamsvreemd zien en natuurlijke eigen afweer: antilichamen en T-cellen, tegen deze ‘vreemde’ eiwitten produceren.
Die afweerstoffen blijven dan in je bloed circuleren, voor een bepaalde tijd (hoelang is niet bekend).
Als een gevaccineerde later in aanraking komt met het echte SARS-CoV-2-virus, is het de bedoeling dat het virus herkend wordt en er direct een immuunrespons op het spike-eiwit van de ‘indringers’ wordt ontwikkeld. Dat zal dan helpen voorkomen dat de virussen meer menselijke cellen binnendringen (wat zonder vaccin tot explosieve virusvermeerdering kan leiden) en dus zal er geen uitgebreide infectie optreden: de gevaccineerde krijgt geen Covid-19 (de ziekte).
Dit is succesvol gebleken….(zeggen de fabrikanten).
Zowel bij Astra Zeneca (die moesten de dosis wat verhogen) als Pfizer en Moderna.
Janssen/ Johnson & Johnson hobbelt er kennelijk wat achteraan?
Maar dat zal zeker een reden hebben……
@InaAndonakis nov.’20

Getagd , , , , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.