Hoe Bill Gates, Hugo de Jong en Farmaceut AstraZeneca, gedeald hebben.

Vaccines die niet getest zijn maar wel al gefabriceerd worden???

Dit lezen zou verstandig zijn, dan weet je tenminste de naam van de fabriek die jou, je kinderen en kleinkinderen een dodelijk spuitje gaat geven, tja, overdreven…? Nou hoor het wel als je dit gelezen hebt. Dit is gewoon schokkend nieuws dat Nederland en drie andere landen met dit bedrijf in zee gaan…!!

Bron: Annemiek Vrij 

💁🏻‍♀️

wanneer vertegenwoordigers tevens bestuurders zaken doen met onderstaand trackrecord is de afgegeven machtiging intrekken the next step.

✍🏼

Romy Quint: ” … Wist je dat de top 3 #vaccinproducenten ter wereld vandaag 58 strafrechtelijke vervolgingen tegen hen hebben? Het SARS-coronavirus van 2003 is een infectie waarvoor de afgelopen 17 jaar geen vaccin kon worden gemaakt. Het was niet mogelijk en de pogingen waren dodelijk toen ze het probeerden.

Flushed face

In de geschiedenis van de medische wetenschap is er nooit een vaccin tegen coronavirussen gemaakt. Nooit. Er bestaat er niet één. Maar op de een of andere manier heeft de Oxford University in Engeland in 4 maanden, met $750.000.000 van het geld van #BillandMelindaGatesFoundation, een vaccin ontwikkeld, de klinische fase van de eerste fase voltooid en nu gaan ze over op menselijke proeven, die op 2000 mensen wordt uitgevoerd in Brazilië, buiten het toezicht van de North American Health.

En nog beter, het wordt al geproduceerd door #AstraZeneca, een farmaceutisch bedrijf met een crimineel strafblad dat bestaat uit: 2003, pleitte schuldig aan illegale marketing van hun prostaatkanker medicijn en betaalde een boete van $64.000.000, een civiele rechtszaak van $266.000.000 voor valse claims en een boete van $25.000.000 voor Medicaid-fraude. 2004, AstraZeneca werd aangeklaagd in Californië en Massachusetts wegens valse reclame, omdat het beweerde dat een van hun eigen medicijnen dat buiten het octrooi viel, niet zo goed was als hun nieuwe medicijn, hoewel het hetzelfde blijkt te zijn. En geloof het of niet, die zaken liggen nog steeds bij de rechter. Ze gebruiken het al 16 jaar. 2004, AstraZeneca ontving een waarschuwingsbrief van de FDA voor liegen in hun advertenties over goedkeuring door de FDA. In 2010 kreeg AstraZeneca een boete van $520.000.000 omdat het een van de antipsychotica medicijnen illegaal en niet-goedgekeurd voor gebruik op de markt bracht en Medicaid-fraude heeft gepleegd voor een bedrag van $218.000.000 In 2002 werd AstraZeneca gedwongen om meer waarschuwingslabels op hun longkankermedicijn te plakken nadat verschillende patiënten door hun medicijnen aan longontsteking waren overleden. In 2003 bestudeerde de Universiteit van Illinois hun medicijn tegen schizofrenie en ontdekte het niet-aangegeven risico om diabetes te krijgen als gevolg van het gebruik van de medicijnen, wat uiteindelijk leidde tot een schikking van $198.000.000. In 2004 kreeg AstraZeneca kritiek van openbare ‘watchdog’ groepen over de ernstige bijwerkingen van hun Crestor-medicijn in vergelijking met andere cholesterolgeneesmiddelen, en in 2005 voltooide Tufts University een klinische studie waarin de juistheid van de beweringen van de ‘watchdog’ groepen werd vastgesteld. Dit proces is nog steeds aan de gang, 16 jaar later. In 2001 moest AstraZeneca nog eens $ 21.000.000 betalen voor het bewust en opzettelijk proberen een concurrerend generiek geneesmiddel van de markt te houden. In 2003 kreeg AstraZeneca een boete van €60.000.000 door de Europese Commissie voor het misbruiken van octrooiregels en het liegen op patenten om haar medicijnen te beschermen tegen generieke concurrenten. In 2007 moest AstraZeneca een strafrechtelijk vonnis van $12,9 miljoen betalen wegens fraude mbt Medicaid en verzekeringsmaatschappijen voor een prostaatkankermedicijn. In 2010 betaalde AstraZeneca $103.000.000 om een ​​federale rechtszaak te beslechten voor Medicaid-fraude voor astmamedicatie. In 2009 moest AstraZeneca $2,6 miljoen betalen voor Medicatie-fraude. Ja, ze klinken betrouwbaar

10 strafrechtelijke vervolgingen in de afgelopen 19 jaar. Maar ik weet zeker dat ze eerlijk zullen zijn over het vaccin.

Slightly smiling face

nypost.com …/astrazeneca-doubles-coronavirus-vacci…/ atg.wa.gov …/states-reach-record-685-million-se… nytimes.com …/astrazeneca-pleads-guilty-in-canc… statnews.com …/31/astrazeneca-bribes-china-rus…/ corp-research.org/astrazeneca wikispooks.com/wiki/AstraZene ahrp.org/astrazeneca-pl …/ nytimes.com/2010/04/28/bus Ik heb nog wel een vraagje aan #HugodeJonge. Ik heb begrepen dat er zowel in het #AstraZeneca vaccin restjes menselijke geaborteerde foetus zit. Gaat hij dat ook aan zijn christelijke achterban vertellen? sciencemag.org …/abortion-opponents-protest-cov…”

Getagd , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

12 reacties op Hoe Bill Gates, Hugo de Jong en Farmaceut AstraZeneca, gedeald hebben.

 1. Annemiek Boots zeggen:

  Al de ziektens maken ze zelf , de ene maakt zoveel doden meer dan de andere , ook met aids ingespoten in 2 zwaar gehandicapten tweeling in Frankrijk ,waren goede proefkonijnen want de dood zouden ze Toch gauw zien in hun.leven omdat ze zwaar gehandicapt waren ,2 artsen hadden hun der mee ingespoten als proefkokijnen ,met vaccin ongecontrolleerd was ,top he dan weet je nu waar de ziektens gekweekt worden jaar in en uit

 2. Annemiek Boots zeggen:

  Al de ziektens maken ze zelf , de ene maakt zoveel doden meer dan de andere , ook met aids ingespoten in 2 zwaar gehandicapten tweeling in Frankrijk ,waren goede proefkonijnen want de dood zouden ze Toch gauw zien in hun.leven omdat ze zwaar gehandicapt waren ,2 artsen hadden hun der mee ingespoten als proefkokijnen ,met vaccin ongecontrolleerd was ,top he dan weet je nu waar de ziektens gekweekt worden jaar in en uit om tot 500 miljoen te komen in de hoop voor de 8 rijkste mensen hun knip waaronder de klonen overheid in Nederland die eigenlijk mi der doden had als de rest vd wereld

  • admin zeggen:

   Het is gewoon zo erg waar aan we worden onderworpen, waar ze jaren en jaren op hebben zitten broeden. Nu is het corona en besmettingen, eerst was het Covid-19 en IC bedden waar we mee bang werden gemaakt. Elk jaar hebben we hetzelfde aantallen griepdoden, ook dit jaar, alleen schijnt er geen griep te zijn, er zijn dit jaar 404 mensen aan de griep gestorven, oude mensen met een slecht systeem. De rest van de jaarlijkse doden circa 8000, allemaal door corona. Wat nog gekker is, volgens het rivm hebben we dit jaar geen griep, maar er staan wel duizenden mensen in de rij voor een griepprik. Voor welke griep? Want tegen corona helpt alleen “het vaccin”. Corona is natuurlijk geen covid-19.We worden bedonderd en wij hebben absoluut geen vertrouwen in “het vaccin” van Hugo de Jonge.

 3. Dirkje zeggen:

  Kunnen we dit zelf niet maken, we hadden ook een Cocaine fabriek in Amsterdam, die is door de Nassaus verkocht aan Akzo. De kennis voor dit soort troep hebben we dan toch zelf?

 4. Dirkje zeggen:

  Als ons staatshoofd en zijn famile en zijn kabinet zich als eerste laten enten, dan wacht ik een jaar af. Als geen van deze mensen bijwerkingen heeft dan zou het veilig kunnen zijn. Ik voorspel u dat niemand van die groep zich zal laten enten, net al talloze artsen.

 5. Pingback:Een verslag uit Syrië, zonder poco bril | Golfbrekers

 6. hendRIK Pieters zeggen:

  De heer RIP ziet het rooskleurig. Hij mag als eerste een vaccin van zijn geliefde firma krijgen. In het openbaar, en dan wel een vaccin die ze ook aan ons willen geven. Geen gesjoemel. En dan wachten we zeven maanden. Kijken of RIP nog iets bazelt.

 7. Michiel de Vroome zeggen:

  Mensen zijn nog niet wakker blijkt uit de 2 reacties tot nu toe. Mooi overzicht van feiten.

 8. Roos zeggen:

  Hans JJ Rip heeft u al onderzoek gepleegd,?
  U volgt de mainstream media dat is duidelijk. U moet wat dieper graven! Dan hoop ik dat u ook wakker wordt en hoop ik u te mogen ontmoeten in de wakkere wereld!

 9. Hans J J Rip zeggen:

  Uw artikel geeft een uiters eenzijdig beeld van de situatie en kan alleen maar worden omschreven als een voor-oordeel gezien van uit een uiters liberaal/ links perpektief met zelf promotrie als einddoel.
  Eerder dit jaar verkondigde de BBC dat men (Astrazenica) vooruitlopend op de goedkeuring begonnen was met produktie van het vaccin.
  U spreekt over ‘dodelijke spuitjes’ gekleurd met lachende en huilende logos. Dit is geen taal die ik verwacht van een objektieve journalist waartoe U niet behoort.
  Ook vermeld U niet dat ‘Bad Bad Billl Gates’ miljarden stopt in de bestrijding van o.a. malaria, AIDS e.d.
  Helaas laat U zien dat wederom de pers gekleurd is en dat ‘het volk’ er genoeg van begint te krijgen

  Hans J J Rip
  Michaelchurch Escley
  Hereford

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.