Corona vaccinatie? Kijk eens verder, bijvoorbeeld, wat is MMS?

Corona met alternatieve middelen bestrijden.

Hoe velen al zijn geholpen met alternatieve geneesmiddelen. Alternatief, want het is taboe, farmaceutische conglomeraten willen niet dat u naar alternatieven kijkt en zorgen er zelfs voor, middels zware lobby’s, dat overheden ze vaak gewoon ook verbieden, zo ook onze overheid. Niet in uw belang, zou je zeggen.

Hierbij een zeer interessant artikel over MMS, het zou werken tegen Corona virus en het zou mij ook niet verbazen.

 

De NVWA, heeft dit product verboden, om de bijwerkingen, logisch dat men daar kritisch naar kijkt. Echter als men dit soort producten afwijst om bijwerking, mogen ze wel duizenden medicijnen terugroepen, de farmacie leeft op bijwerkingen, daar hebben ze dan ook weer producten voor.

https://www.nvwa.nl/nieuws-en-media/nieuws/2018/03/15/nvwa-onderzoek-bevestigt-acute-en-chronische-gezondheidsrisico%E2%80%99s-mms-supplement

Goed, oordeel zelf, bekijk het filmpje en vergelijk. Maar voor mij staat vast dat er een groep mensen bestaat die niet willen dat er alternatieve producten op de markt verschijnen die zouden werken tegen Corona. Bill Gates en co heeft de oplossing al en dat is een vaccin, deze zou wel eens verplicht gaan worden, en als je al kritisch zou moeten zijn is het een spijt met onbekende inhoud, afkomstig van de elite, onder aanvoering van Mister Vaccine, Bill Gates.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.