Corona vaccinatie? Kijk eens verder, bijvoorbeeld, wat is MMS?

Corona met alternatieve middelen bestrijden.

Hoe velen al zijn geholpen met alternatieve geneesmiddelen. Alternatief, want het is taboe, farmaceutische conglomeraten willen niet dat u naar alternatieven kijkt en zorgen er zelfs voor, middels zware lobby’s, dat overheden ze vaak gewoon ook verbieden, zo ook onze overheid. Niet in uw belang, zou je zeggen.

Hierbij een zeer interessant artikel over MMS, het zou werken tegen Corona virus en het zou mij ook niet verbazen.

 

De NVWA, heeft dit product verboden, om de bijwerkingen, logisch dat men daar kritisch naar kijkt. Echter als men dit soort producten afwijst om bijwerking, mogen ze wel duizenden medicijnen terugroepen, de farmacie leeft op bijwerkingen, daar hebben ze dan ook weer producten voor.

https://www.nvwa.nl/nieuws-en-media/nieuws/2018/03/15/nvwa-onderzoek-bevestigt-acute-en-chronische-gezondheidsrisico%E2%80%99s-mms-supplement

Goed, oordeel zelf, bekijk het filmpje en vergelijk. Maar voor mij staat vast dat er een groep mensen bestaat die niet willen dat er alternatieve producten op de markt verschijnen die zouden werken tegen Corona. Bill Gates en co heeft de oplossing al en dat is een vaccin, deze zou wel eens verplicht gaan worden, en als je al kritisch zou moeten zijn is het een spijt met onbekende inhoud, afkomstig van de elite, onder aanvoering van Mister Vaccine, Bill Gates.

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Één reactie op Corona vaccinatie? Kijk eens verder, bijvoorbeeld, wat is MMS?

  1. I’ve used MMS for over 2 years now with EXCELLENT results. It is important, as with any therapy to use it as directed and not willy, nilly. I bought the book that gives you step by step instructions for use and read through it completely before I started. A lot of people only want to pop a pill and get better, for them, the Medical Establishment has a lot of “things” waiting; but for me, I would rather be in charge of my own body and not load it up with tons of pills that don’t work. No body really gets healed from RX meds; they get “band-aids” that cover up what their body is really trying to say to them. MMS, also does not claim to heal, it’s claim is to fight back on toxins that keep your own body from healing itself and it works great. It’s got too many uses to name, but for starters, my husband obtained MRSA at a hospital and nothing they gave him worked. MMS,,did !

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.