Update: Fals Flag en deze pandemie

Update: Fals Flag en deze pandemie

Auteur: Ina Andonakis

Repost met update

De Corona-virus-Pandemie False Flag is bedacht en in de wereld gezet om mensen bang, doodsbang te maken; met als einddoel de TOTALE CONTROLE over de mensheid!
Het middel daartoe is een Virus, een nieuw in het lab gefabriceerd virus wat nog onbekend is, het lijkt op een voorganger, Sars-CoV, maar toch weer anders, en waartegen niemand nog een afweer had.
Hoe slim is dat!
We zien nu hoe, wereldwijd, de mensheid vanuit die angst ‘en masse’ haar vrijheden zelf opgeeft…. In een paar weken tijd is de wereld totaal veranderd.

Waarom is het een False Flag? (Probleem, Reactie, Oplossing)
De Deep State (noem ik het maar even voor het gemak, dus de macht achter de regeringen) wilde al een Nieuwe Wereld Orde en de macht wereldwijd sinds de 18e eeuw (of eerder al).
Ze rollen dit in fases uit. Het voert hier te ver om alle stappen en acties te beschrijven.

De laatste grote False Flag was 9/11; en de wereld was daarna nooit meer hetzelfde.
Nu is de Corona Pandemie het Probleem, wat de Deep State zelf heeft gecreëerd, maar de schuld ervan elders heeft neergelegd, (voedselmarkt China, slechte hygiëne en de vleermuis natuurlijk, een dark occult symbool)
De staats-gecontroleerde Media zijn nodig om de boodschap van angst te verspreiden en emoties keer op keer aan te wakkeren. Zo ontstaat de Psychologische Operatie (dus met gebruikmaking van geraffineerde Mind Control)
Het doodsbange volk omarmt vervolgens de vrijheid-berovende maatregel en in ons land werd er zelfs om een totale Lockdown gesmeekt. Dit is dus de gewenste Reactie, want daarna komen de Oplossingen, die de Deep State nu makkelijk én geaccepteerd kan invoeren.
Zo gaat ze stap voor stap naar het einddoel, wat we toch moeilijk als een oplossing voor een Pandemie kunnen zien, maar het heeft tijd nodig…
De Nieuwe Wereld onder 1 leiding zal door Kunstmatige Intelligentie (A.I.) aangestuurd worden en daarmee de gehele controle over de mensheid. Het Internet of All Things is hiertoe in de wereld gezet, en ook onze smartphones.
Vandaar ook de geplande 5G, om dit alles mogelijk te maken, en de toegenomen online-activiteiten te ondersteunen.
De CO2- Klimaat hoax is hier ook onderdeel van, want alles wordt elektrisch, en er is veel geld voor nodig, wat de mensen moeten aanleveren, terwijl ze ook hun keuzevrijheden moeten inleveren en zich onbewust van het gevaar inpluggen in de Smart-controle wereld.
De Vaccins waar veel over gesproken wordt, en die nu met een ‘goede reden’ en mogelijk verplicht gegeven gaan worden zullen waarschijnlijk nanotech bevatten en mogelijk gekoppeld worden aan een ID- chip.
Vandaar ook de Maatregelen, die zorgen ervoor dat veel mensen nog niet ziek worden, en straks geen antistoffen hebben, dus is er een reden tot deze massa-vaccinatie.

De False Flag wordt ook gebruikt om een totale instorting van de financiële wereld te veroorzaken, want hoe anders schaf je contant geld af om 1 wereldwijde digitale munt in te voeren?
We gaan het zien…
Al je gegevens worden gekoppeld en de meesten kennen al het social credit systeem vanuit China. Taiwan, Zuid Korea en Israël zijn ook al heel ver .De smartphone is het alles-in-1 middel ter controle en apps gaan nu een steeds grotere rol gaan spelen in de controle.

Nog een Doel is verdeelheid zaaien, dat doen ze altijd, middels Gecontroleerde Oppositie… en nog meer leugens vermengd met waarheden worden verspreid en als waarheid aangenomen

‘Social Distancing’, hier: Anderhalve Meter Afstand, is de nieuwe norm; zo snel gaat dat; houd je je er niet aan, dan ben je nu Asociaal, en heb je kans beboet of VERKLIKT te worden. Drones worden ingezet om mensen te controleren.
Het doel is wellicht om mensen te verhinderen samen te scholen en in opstand te komen.

Betreft Europa, even wat gedachten…

Nu kan elk land haar eigen maatregelen invoeren, sommige landen gingen helemaal op slot, andere niet, vrijwel alles ligt plat, en het virus is nog lang niet verdwenen…
Ik denk dat hierna een nieuw EU beleid komt, met de afspraak dat bij een volgende ramp de EU de leiding neemt wat dus in alle EU landen zal gelden.
Er komt (of is?) een EU leger wat paraat zal staan om direct als gewapende arm van de machthebbers te kunnen optreden.
De wetgeving was al aangepast.

Terwijl de Economie instort, bloeit de Biotech-Industrie: Het draait allemaal om biotechnologie, het aanpassen /veranderen van de mens! mbv nanotechnologie
Ook de farmaceutische industrie heeft een boost gekregen.

Het midden-en kleinbedrijf moet stuk…Grote (staats)bedrijven gaan de overhand nemen.
Veel mensen zullen in armoede vervallen en ziektes en psychische problemen zullen toenemen.
Ook lijkt het erop dat er voor de ouderen en kwetsbaren geen plaats meer is in de Nieuwe Wereld, gezien het grote aantal doden onder ouderen en het feit dat zij ‘beschermd’ moeten worden, terwijl de sterfte onder hen nu schrikbarend toeneemt!
Als er te weinig bedden in ziekenhuizen zijn, komen mensen van 70 en ouder niet meer aan bod, ook chronisch zieken, kankerpatiënten en mensen die de samenleving niet meer tot nut zijn vallen dan buiten de ziekenhuisboot.

In de Nieuwe Smart Wereld zal uiteindelijk geen bezit meer zijn, alles wordt geregeld voor je en staat onder controle. Je brein is verbonden met A.I., zonder dat je het merkt.
Mensen zullen wel gezonder zijn en langer leven, en binnen de steden zal alles voorhanden zijn wat men nodig heeft (volgens de machthebbers). Buiten de steden wordt het overleven…zolang dat mogelijk blijft.
Hieronder een blik in de toekomst:

Getagd , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.