Corona, een psychologische aanval.

Must See, je moet het gewoon begrijpen.

Willem Felderhof

Met de Corona psyop die als rechtvaardiging dient, worden we belegerd – door ‘overheid’ van illegale bezetting. Dit is een psychologische aanval op de samenleving en het draait allemaal om het hervormen in een dystopische Orwelliaanse nachtmerrie. U moet blindelings de irrationele en draconische maatregelen aanvaarden die de economieën zoals we nog nooit eerder hebben gezien, zoals we blindelings hebben geaccepteerd en aangepast aan steeds strengere luchthavenscreenings na synthetische en in scène gezet terroristische aanslagen. De komende opdringerige surveillance na deze Corona psychologische oorlogsmishandeling wordt beschouwd als een kleine prijs om aan de slapende massa ‘ s te betalen voor de fundamentele vrijheid om bij andere mensen te zijn De enige aanwinst die we nog hebben is publieke perceptie. Als het publiek in het algemeen deze globalistische “medicijn” niet slikt dan werkt dit zieke plan niet. Het beste om te doen is het onthullen voor wat het is zodat mensen het zien voor wat het is zodat ze NEE zeggen, genoeg van deze tirannieke onzin. Je gaat mijn leven niet beheersen over een veredelde griepvirus. Aoron en Melissa Dykes van Truthstream Media: We realiseren ons langzaam als een kruipende horror dit is waar we al die jaren over melden en wisten het niet. Zoveel agenda ‘ s die samenkomen onder één gigantische paraplu. Ik hou van jullie. Deel deze aub. Het is belangrijk.

Getagd , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.