Wat als CASH geld verdwijnt door Corona virus.

Één van de lagen in de Corona-epidemie False Flag
“Als contant geld verdwenen is, kunnen we alleen nog elektronisch betalen.
Het zal deze gevolgen hebben:

– Alle betalingen zullen worden gevolgd. Niets kan nog aan het alziend oog ontsnappen. De verkregen informatie leidt tot een gedragprofiel van alle individuen. Daarin wordt niet alleen opgenomen hoeveel iemand uitgeeft, maar ook waaraan, aan wie en wanneer. En de verhoudingen daartussen. Dit zegt enorm veel over het privéleven van mensen. PRIVACY zal dus definitief verleden tijd zijn.

– Omdat het GEDRAG van mensen diepgaand in kaart gebracht zal worden, ontstaat de mogelijkheid om gedrag direct te koppelen aan toegang tot producten en diensten. Bij ongewenst gedrag, kan die toegang beperkt of geblokkeerd worden.

– BESTRAFFEN van gedrag wordt heel eenvoudig. Bij ongewenst gedrag kunnen mensen simpelweg individueel worden uitgesloten van toegang tot levensbehoeften. Gevangenissen worden overbodig. Individueel blokkeren van toegang tot bijv. vervoer, communicatie of voedsel zal daarvoor in de plaats komen. Ongewenst gedrag is direct en volledig geautomatiseerd in beeld, en dus is er minder politie nodig.

– Gewenst gedrag kan worden afgedwongen. Met elektronisch betalen (samen met alle andere beperkingen van privacy) kan het gedrag van iedereen individueel in kaart gebracht worden. Ongehoorzaam gedrag leidt automatisch tot uitsluiting. Men kan niet terugvallen op anonieme contante betaling. Een situatie waarin gedrag wordt afgedwongen, heet ONVRIJHEID.

– Op iedere transactie zal BELASTING geheven worden. Dus ook op het zakgeld voor de kinderen, het tientje dat je iemand geeft voor zijn verjaardag, de beloning van de buurjongen die een klusje voor je doet. BTW en andere belastingen zullen verdwijnen. Alles kan en zal bij iedere transactie direct worden ingehouden. Terugvallen op anonieme betaling is onmogelijk.

– Banken zullen NEGATIEVE RENTE gaan heffen. Banken zullen kosten gaan berekenen voor het bewaren van geld. Dat kan nu niet omdat mensen dan hun geld van de bank halen. Dit is onmogelijk als er geen contant geld meer bestaat en al het geld dus altijd op een bank staat. In principe kunnen de banken die kosten zo hoog maken als ze willen. Er is immers toch geen alternatieve mogelijkheid meer.”

Tekst Pieter Stuurman

Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.