De overheid en ultieme controle

Na het zien van deze documentaire, vertrouwd u geen enkele overheid of aanverwant meer.

“Hoe corporaties, overheden en geheime diensten op zoek zijn naar de ultieme controle over de individuele mens en hele populaties, via het breken van de vrije wil en het controleren van het verstand van mensen op zowel individueel als collectieve schaal.

Er komt onder meer aan bod hoe de Rockefellers en andere groot kapitalisten veel geld staken in onderzoek naar menselijk gedrag om zo betere werkers te kunnen produceren. Maar naast betere arbeiders moesten ze ook afhankelijker, gehoorzamer en gemakkelijker te controleren zijn.

Daarnaast laat de documentaire zien hoe het huidige onderwijsmodel maar weinig te maken heeft met het slimmer maken van mensen, maar alles met het fragmenteren van aandacht, kinderen als een hond van Pavlov laten reageren op een bel alvast voor later in hun werk, en heel belangrijk het aanleren van blinde gehoorzaamheid aan autoriteiten. Eigen initiatief nemen, het volgen van de eigen vrije wil en kritisch nadenken vormen met een bewuste reden geen onderdeel van het huidige onderwijsstelsel. (Onderzoek: Tavistock Instituut)

En tot slot komt ook uitgebreid aan bod hoe de overheid of vooral de geheime diensten van de VS o.a. straling, ziektes en psychedelische drugs uitteste op haar eigen leger, de burgerbevolking en zelfs op kinderen. En dit alles netjes gedocumenteerd in het eigen papierwerk van die overheid, inmiddels vrijgegeven onder the freedom of information act.

Na het zien van deze documentaire is de behoefte om een overheid ooit nog te vertrouwen volledig verdwenen. En dat geheime diensten dit soort totaal onmenselijke experimenten uitvoeren op de bevolking, betaald met belastinggeld van diezelfde mensen is te bizar voor woorden. Ook maakt het duidelijk dat het verstandig is nooit het leger in te gaan, tenzij je er natuurlijk geen probleem mee hebt te worden gebruikt als levend proefkonijn.”

Tekst: Ina Andonakis

tekst: https://achterdesamenleving.nl/100-jaar-mindcontrole-experimenten/#.XmUTbPlKiCg

Getagd , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.