Ziek Volk wat alles toestaat.

Nog maar eens aangeven dat u vaak goedgelovig bent, sterker nog, we zijn eruit, Nederlanders zijn dom, stom en achterlijk en kijken liever naar Linda de Mol onzin, RTL onzin en MSM onzin. Onze politiek is ziek, corrupt en veel politici zijn sektarische satanisten, aangevoerd door ons eigen koningshuis. Onderstaande is alles behalve verontwaardigend toch? U moest eens weten wat ze nog meer over onze ruggen uitvreten, tenminste u zou het kunnen weten, maar zoals gezegd, u doet liever het bovenstaande. #ZiekVolk

Of ziet u het geheel anders? Laat maar horen uw excuus om uw hoofd zo diep mogelijk in de modder te steken.

https://www.volkskrant.nl/nieuws-achtergrond/rijkswaterstaat-stond-storten-afvalstof-in-natuurplas-toe-na-bemoeienis-ex-minister-halbe-zijlstra~b216e58a/?utm_campaign=shared_earned&utm_medium=social&utm_source=facebook&fbclid=IwAR2be0wgMK48nhaQjusrQ9W6Nz-IWnQOIDos27TV0OQFrc64Ibhn79h2Crs

Getagd , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.