Hoe schoon is ons drinkwater?

 

Wat we wellicht kunnen doen is geen mensen meer binnenhalen, de farmacie instrueren om meer natuurproducten te gebruiken en minder verslavende stoffen in medicijnen gooien. Zorgen dat de farmacie helpt mensen beter te maken i.p.v. zieker en dat ze geen medicijnen maken die weer een ander medicijn behoeft tegen neveneffecten. 

Het verhaal.

In Nederland slikken wij met z’n allen miljoenen medicijnen. Apothekers en huisartsen verstrekken alleen al 12 miljoen pillen per jaar. Duizenden kilo’s daarvan stromen ieder jaar met onze ontlasting door het riool rechtstreeks de natuur in. Een bedreiging voor het milieu én voor ons drinkwater. Hoe houden we ons water schoon?

Lees er meer over op: https://www.bnnvara.nl/…/steeds-meer-medicijnresten-in-drin…

Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.