Kies… voor gezonde nakomelingen óf laat zombies van ze maken.

Het is zeer gevaarlijk dat een groepje mensen virussen mogen ontwikkelen én antivirussen. Wie zal dan de wereldorde controleren?

Coronavirus als controle instrument van de elite, controle op de wereldpopulatie, u en uw kinderen en kleinkinderen. De vele linkse blinde vinken hebben de macht om rookgordijnen op te gooien, lauter om de naïeve lieverdjes op deze planeet te indoctrineren en te besturen, zoals een Greta Thurnberg, Rebellion Instinction en meer van dat soort, door de elite gefinancierde,  misselijkmakende clubjes.

Wereldpopulatie moet worden uitgedund volgens deze elite waarbij Bill Gates vooroploopt met zijn miljarden foundations. Heb je geld, heb je macht, kan je virussen laten ontwikkelen en de antivirussen. Dat alle linkse naïevelingen en pro-vaxxers daarin trappen en vervolgens hun eigen kinderen laten ziekprikken, was ruim voorspelbaar omdat zij de lokale zijde van de indoctrinatie achter zich heeft staan, de overheid, met leiders die bij die zelfde elite horen, die de MSM controleren, politiemachten en Antifa bewegingen en onderwijs instellingen.

Maar…… het is nog niet te laat, we kunnen daar een stop voor maken, een éénsgezind bewustzijn en het ongekend veel harder en intensiever wakker schudden is dan wel een must. Dit jaar 2020, is het jaar van de Gezonde Opstand, het moment dat we toekomstige geschiedenis er een stuk beter uit kunnen laten zien dan zich nu aan het vormen is en waarbij U de sigaar zal zijn i.p.v. andersom.

Lees onderstaand stuk en deel u een ongeluk, dan blijft wellicht de schade beperkt. 

Coronavirus, pandemie en vaccinatie – Het verzwegen verhaal

Getagd , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.