Beste Premier, reden voor u om op te stappen.

Meneer Rutte en co, u doet het niet goed hoor!

Meneer Rutte, u bent verward, u begeeft zich al té lang in een ongezonde omgeving en dat is te merken aan uw tekort aan empathie en vaderlandsliefde.

Kijk, even tussen u en mij, u weet zelf wel hoe het is om chantabel te zijn, geen grip meer op eigen bewustzijn en realiteitszin. Het is niet eens uw eigen schuld, u bent, net als bijvoorbeeld Greta Thunberg, al vanaf uw geboorte onder invloed geweest door foute familieleden, een opa bijvoorbeeld, u bent daardoor een monster geworden die geen enkel algemeen belang zal dienen, slechts de belangen van de aller rijkste en de welbekende satanische sekte, de cabal/ illuminatie en nog wat ordes waar u wellicht verplicht lid van moest worden.

U zit vast! Uw tekort aan empathie en vaderlandsliefde maakte van u de perfecte instrument om uw eigen land en volk dermate te verraden en in te zetten als promotie materiaal voor een stapje hoger binnen de hiërarchie van die sektes.  Sektes die zich zelf zo verheven wanen boven de wereldbevolking, dat leden van die sektes (u bijvoorbeeld), de wereldbevolking ziet als een veestapel, waarop je mag jagen, vooral op kinderen, en die je mag misbruiken en opofferen aan Lucifer. Het drinken van bloed van de gezonde kinderen is ook zo’n activiteitje waardoor u denkt langer en energieker te kunnen leven.

Hoe kan uw volk u redding bieden?

Door u in te laten zien dat u, net als ons, een kwetsbaar product bent van Moeder natuur, maar die zijn ziel heeft verkocht aan de elite omdat onze nep koningin u zag als de perfecte uber volger van de illuminatie en meedogenloos genoeg bent om uw volk en vaderland te verraden en te vernachelen.

U bent natuurlijk aan de macht geholpen, u heeft zelf slecht bullshit uit te kramen om de boodschap van onze eigen misdadigers, koningshuis, topambtenaren en mensen met veel invloed op de wereldeconomie, zoals Shell, Unilever, AH, en nog veel van dat soort conglomeraten met als duurste element, hun lobbyisten. U moet weten dat uw bevolking niet uit een ei komt, althans, laten we zeggen 1/3, die andere 2/3 houd u nog in Lalaland, d.m.v. sturing door inzet van de gehele MSM in Nederland. Dat lukt u, maar voorlopig dan, die weten in het geheel niet wie ze nou volgen, gehoorzamen en laat gebruiken. Daar gaat het om cash, en voor cash zal zo’n Jinek, Pauw, enz zich graag gebruiken. Scrupuleus zoals deze MSM is, komt doordat uw organisatie meer betaald dan het volk voor u waard is.

Resume

Ik skip even uw zielige jeugd, die moet vreselijk zijn geweest en ga ik verder met het bekende begin van het einde. Ik heb daar al eens een stukje over geplaatst, namelijk:

Machtsgreep Rutte was aangestuurd door Koningshuis ( Bah bah bah )

U heeft altijd een ordentelijk voorkomen gehad, maar dat was omdat men u eigenlijk niet goed kende. Daar kwam erg snel verandering in, want tegenwoordig kunnen bepaalde mensen eerder een wolf in schaapkleding herkennen. En het is duidelijk voor die 1/3 groep bevolking dat u ook feilloos soortgenoten kan herkennen en rekruteren, u heeft me daar een mooi groepje scrupuleuze bij elkaar gescoord, zelfs uw invloed, niet die van u alleen, maar die van de Nederlandse zijde van de illuminatie, het koningshuis alleen al zeg pfff, dat noemen we nog eens zwaar gereedschap. Ook al zijn ze illegaal, ze zijn erg rijk ( over de rug van het volk ), bevlogen veehouders ( lees volk ) en intriganten eerste klas. En zolang die 2/3 van het volk nog met vlaggetjes staan te zwaaien, voelen zij zich gesterkt om satanische wegen te blijven bewandelen, dienen van hun godje lucifer en het jagen op, misbruiken van en het brengen van offers ( kinderen ) aan die Lucifer.

Negen jaar U en uw beheerstheid om het volk zeer geleidelijk te vormen en te indoctrineren tot een slaafse eenheidsworst heeft zijn uitwerking niet gemist. Wat een laf, volgzaam naïef groepje burgers heeft u gecreëerd. Ultieme slachtoffers, en een absoluut voorbeeld voor de rest van Europese bevolkingsgroepen. Het Nederlands volk, tenminste die 2/3 ervan, is doet alles wat u fabriceert, zijn in alles slaafs en likken probleemloos alle kontjes waarop een rode vlag staat afgebeeld. Nou ,…. en dat in negen jaar tijd.  Zegt dat wat over uw capaciteiten als een hulpduiveltje of meer over ons dom stom en achterlijk meeloop volk die te laf is om luidruchtig te zuchten uit ontevredenheid?

Dat u en uw satanistische werkgever alles kunnen beïnvloeden, en dan heb ik het nu even alleen al over Nederland, is al een tijdje duidelijk, alleen bij die 1/3 van onze bevolking dan. Verkiezingen, economieën, onderwijs, gezondheidszorg, infrastructuur, defensie, pensioenen en meningen/ gemoedstoestand van een volk , tenminste 2/3 ervan, heeft u met uw coalitiepartners en Nederlandse EU ambtenaren, hebben jullie dermate beïnvloed en geschapen naar jullie wensen zodat het volk dom kan worden gehouden. U wordt hierbij flink geholpen door de familie Mol bijvoorbeeld. Die laten we even verder buiten beschouwing, en laten we het er even op houden dat ze de media in grote maten beheersen.  ( J. de Mol is ook in deze een zeer gevaarlijk meneertje).

Ons volk is te lui om gedegen onderzoek te doen of te luisteren naar mensen die wél onderzoeken waar de bevolking nu staat, bijvoorbeeld ons relaas hieronder, u zou dat ook eens moeten lezen, ook al wordt dat moeilijk, gezien uw fulltime job als crimineel en landverrader.

De werkelijkheid is keihard, maar helaas, u zult zich hierin herkennen.

Hoe u bent gegroeid tot een sektarisch lid van een criminele en satanische bende oplichters die de gehele wereldorde centraal willen overheersen.

Ervan uitgaande dat uw gehele leven in het teken van NWO ( new world order ) staat, immers uw familie en ons koningshuis had het al eeuwen geleden niet zo hoog op met onze bevolking, vee verdienmodel enz., is uw gedrag van nu wel te verklaren. Zoals ik al schreef, uw ernstig tekort aan empathie en vaderlandsliefde is uw touwtje om uw nek en u manoeuvreert dermate om maar dat touwtje niet aangetrokken te krijgen. U bent daar goed in geworden. Wat uit uw mond komt of u wordt opgelegd om juist niet uit uw mond te laten komen ( niemand wijzer maken dan nodig is toch?) is routine geworden. U bent een volger van de eerste orde ( al level 33 behaald?) en omdat u vast zit in het cabal/illuminatie web, kunt u alleen nog maar blijven volgen en uw volk misleiden en verkopen aan de NWO, doet u dat niet, wordt u een Epsteintje.

Als kind is u reeds ingegoten dat u toebehoort aan een orde die mensen slechts als vee ziet, daar ligt uw rijkelijke inkomen, net als de allerrijkste onder de wereldbevolking, u wilt daar ook graag bij horen maar mag dat nog lang niet. Als alleen ik al zie hoe u en anderen, zoals Timmermans, uw coalitieleden, Alex enz, zich belachelijk maken en als een clown optreden op de wereld bühne om maar in aanzien te komen bij de wereld elite, de Rothschilds enz, dan zal het niet lang meer duren eer meer dan 1/3 wakker wordt, dat wordt dan al gauw 3/4 die u doorzien.

U heeft gewoon pech, dat we niet allemaal uit een ei komen, maar u heeft geluk dat ons bewustzijn langzaam maar groeit. Uw gereedschap is bijna op en er is geen nieuwe beschikbaar. U heeft alles al gebruikt, belastingverhogingen, vals beloftes, meer wetten om ons onder controle te houden, verdeel en heers, immigratie, agenda 21/30, overdragen van soevereiniteit en grondwet van Nederland aan de EU, zonder mandaat van het volk, ( waarvoor u eigenlijk achter de tralies hoort te zitten gezien onderstaand artikel  )

https://www.noorlandjuristen.nl/Strafrecht/Misdrijven/LandverraadEnHoogverraad/index.htm

Bron: https://www.noorlandjuristen.nl/index.htm

Even voor u nog de betekenis van Soevereiniteit, u bent dat een beetje kwijt vrees ik.

“La souveraineté est la puissance perpétuelle et absolue d‟une république.”
Deze definitie van soevereiniteit, afkomstig van Jean Bodin, is zo fundamenteel dat het in
geen enkele tekst over soevereiniteit zou mogen ontbreken.

Vrij vertaald betekent het:
Soevereiniteit is de eeuwige, ondeelbare en absolute macht in een gemenebest.

http://arno.uvt.nl/show.cgi?fid=122565

Bron:  http://arno.uvt.nl/show.cgi?fid=122565 scriptie geschreven door Rehana L. P. Panday.

Maar laten we het eens over politiek verraad hebben, kiezersbedrog bijvoorbeeld. Wat heeft u als leider van de VVD het volk de laatste 9 jaar beloofd en niet nagekomen én verder heeft én ook nog bekokstoofd achter de rug van het volk? Even e.e.a. op een rijtje dan maar?

Onderstaande link geeft jou meer inzicht hoe vout het is gegaan sinds jij aan de macht bent.

50 redenen om geen VVD te stemmen

Binnen bovenstaande mis ik nog wel wat feitjes, over bijvoorbeeld hoe jij en je groepje bende ons land in direct gevaar hebt gebracht door het Marrakesh verdrag, jij en ik weten natuurlijk dat dit nodig was voor het verder mogelijk maken van het Kalergi plan, maar velen weten dit niet, daar hoor je niemand over, de gehele MSM zwijgt over dat plan wat uw elite cabal groepje voor ogen hebben. Maar wat ik persoonlijk erg vind is dat wij als volk NEE hebben gestemd tegen de Europese Grondwet, wat een significant volkssignaal zou moeten zijn, maar u toch ons land, met alles wat maar van belang is van een land, zoals pensioenpotten, grondwet, strafrecht, begrotingen enz, heeft kunnen overdragen aan de EU. Alsof je de EU onze auto geeft met alle kentekendelen erbij om gewoon over te kunnen schrijven zonder de wil van de eigenaar.

Al uw verkiezingsbeloftes waren knap en gedurfd gecommuniceerd, mensen trapte er massaal in en zo heeft u tot op heden  9 jaar de tijd gehad om dit allemaal uit te voeren, u moest wel, u is chantabel. Ook best knap gedaan is 9 jaar inkomens gelijk houden maar de prijzen en belastingen wél omhoog. Dat deed u door aan mijn voorzijde zilver te beloven en het direct weer als goud uit mijn achterzijde te trekken. Klimaat-energierekening bijvoorbeeld en ook een goeie, de btw verhoging van 6% naar 9% en u deed dat voorkomen of het maar 3% was. Dat is natuurlijk niet zo, het is een btw en dus prijsverhoging van 33%. Elk product is 33%duurder geworden. Maar ja u weet dat zelf wel.

U heeft natuurlijk schepen vol experts die ons continu onderzoeken, in de gaten houden, bespelen en manipuleren, indoctrineren en intimideren. Zo wordt er via u financiën beschikbaar gesteld aan groepen die via u worden ingezet om ons zo linksgroen mogelijk te houden. U voert dat allemaal natuurlijk helemaal niet zelf uit, nou ja u weet zelf wel. U heeft eigenlijk helemaal niets te zeggen, dat doen topambtenaren die in dienst zijn van lobbyisten. Doet u niet wat deze topambtenaren u vertellen, zouden ze heus u wel wegpesten, zij heersen over dit land, u niet hoor, dat u het even weet.

Blijkbaar bevalt het marionettenleven u wel, het gaat u voor de wind als het gaat om daadkracht als verkoper, daarom heeft u veel toegang tot onfrisse satanische groepjes, net als al uw Bilderberg vrienden, ik noem maar even het Ronde Huis. Wij vee, hebben natuurlijk wel internet, gelukkig nog 4G, maar ik weet dat u veel haast heeft met de uitrol van 5G, ik bedoel totale controle via de lucht ( chemtrails), internet (facebook is aan uw zijde) en gezichtsherkenning via 5G, hoe ongezond dat is interesseert niemand binnen uw kringen, daar in de buurt zal geen 5G komen, net zo min dat daar vluchtelingen en asielzoekers komen te wonen.

Nederland is lang geleden al verkocht door uw voorgangers, verkocht aan de commercie en vanaf dat moment was elke vorm van privacy van de burger verdwenen. Uw geluk, de komst van internet heeft alles wat de illuminatie had gepland om tot één NWO te komen met één centrale regering ( dictatorgenootschap ) en met één centraal geloof, ja die heb je wel nodig, immers is geloof gemaakt om mensen te controleren. Dat geloof moet dan de Chrislam gaan heten vindt jullie Paus, want is zeker niet mijn Paus of Mohammed, maar ik zag van de week op verschillende media uw giechel met een keppel op uw hoofd. Bent u Jood? Wat best raar zou zijn gezien uw familie verleden. Maar ook dat is één van uw krachtige capaciteiten, u loopt makkelijk met elke stroom mee, als het maar goed is voor u en uw genootschapjes. Maar om u even aan te geven wat het geloof eigenlijk doet en waar het voor is ontworpen, even een klein opfrissertje voor u: (wel echt kijken Mark)

Religie is verzonnen om u te controleren, hierbij een klein eerbetoon aan moleculen en atomen, want wij zijn het universum, geen enkele god heeft er maar ook iets mee te maken.

Maar u bent dan wel een geslepen iemand, een echte volger van de mensen die het geld en de macht hebben, u hoort daar helaas niet bij, in uw geval heeft u wat macht gekregen, net als Merkel en Macron, ook marionetten van die elite. U wilt natuurlijk stijgen in die hiërarchie binnen dat satanisch clubje, evenzo Merkel en Macron. Een leuke functie binnen de NWO zou u goed staan en u onsterfelijk maken als land en volksverrader en vijand nr.1 van de toenmalige Nederlenders. Wat een ambitie.

Want, was dit allemaal niet waar, zou u voor het volk zijn opgekomen, in zaken als die klimaatcrisis die er niet is, de indringers die ons land overspoelen met criminaliteit, woningnood, discriminatie en destabilisatie. Dan zou u opkomen voor onze ouderen en niet zo wegzetten als vervelend en duur, u zou de grote industriëlen gewoon hun belastingen laten betalen en u zou ervoor zorgen dat iedereen het goed heeft omdat dat voor de economie goed zou zijn.  U zou de farmacie onderhanden nemen en te zorgen dat medicijnen betaalbaar zijn. Onderstaand een pakket van normale activiteiten die u zou kunnen doen;

Column van Sjoebie “Stel: U wilt minister-president worden”

U en ik weten natuurlijk dat u zich in het geheel niet inzet voor het volk, u doet precies wat het volk niet wil, u doet slechts inzet voor het land zelf, die moet van de EU worden. Alles wat voor het volk slecht uitpakt, daartegen doet u helemaal niets omdat het niet in uw belang zou zijn. Pensioenen, bijna 1600 miljard, zo neergelegd bij de EU, pensioenen moeten worden verlaagd, precies hierom, niet eens om wel/niet indexatie.

Uw geluk is dus dat die 2/3 Nederlanders met succes zijn geïndoctrineerd en vergiftigd, u heeft uw gang kunnen gaan, jullie hebben het onderwijs flink opgelinkst en jullie hebben de gehele MSM onder controle. Dit doet me denken aan verhalen van vroeger, oorlogen, alleen nu is het een stille oorlog wat uw groepje bende tegen de gehele wereldbevolking voert.

Maar goed, u en ik weten dat uw opdracht is uitgevoerd, u kunt verder binnen de EU mee dictaturen, hier is het wel een beetje gedaan. U weet zelf heus wel dat uitkomst gaat zijn van de verkiezingen in 2021, u bent al door ze gegijzeld omwille van het klimaat en hun eeuwige steun in alles wat u verder nog verzint om ons land en de bevolking uit te kleden. Klavertje, Hij zal de nieuwe Premier worden, daar gaat de elite voor zorgen, met als goede partner D’66. Zo denk ik dat het gaat worden en dat is verschrikkelijk voor het volk.

Dus, Mark…. stap op, vlieg als een gier naar je nieuwe EU nest, dat is je thuis ( wel een beetje in verval, want wij gaan winnen ) en laat Nederland maar voor wat het is, wij reden onszelf wel, wij rukken onszelf wel van het juk van de EU, Klaver en Jetten. Maar gooit u nou gewoon het bijltje erbij neer, genoeg is genoeg.

 

 

 

 

 

Getagd , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.