Tijd voor wat inzicht.

Dit stukje wat ik nu ga schrijven, is wat persoonlijker dan wat u misschien gewend bent van deze website. Ik vond het tijd om mijn persoonlijke ervaring  eens te delen want mss heeft iemand er wel wat aan. Het wakker  worden is nl een heel proces en is ook oneindig als je eerlijk bent. Precies een jaar geleden zijn we deze website begonnen met als doel, de gele hesjes en hun doelen te steunen.

Ik had na persoonlijke ervaringen wel al begrepen dat de overheid en de farmaceutische industrie en het onderwijs systeem en nog veel meer deze instanties niet in ons belang werkte en ik dacht dat de gele hesjes op veel gebieden een punt hadden.

Ik begon wat groepjes te volgen op facebook en zo kwam ik bij een boek uit, “De hack van de Matrix“. iets in mij zei check de recensies en daar stond :

HET BOEK DAT U NIET MAG LEZEN.

Nou moet je net tegen mij zeggen, want dan ben ik gelijk getriggerd. Ik heb het boek in een paar dagen verslonden en het resoneerde met mij. Het moet ergens aan het eind zijn geweest van het boek toen het gebeurde, een lage bromtoon of vibratie trok door mijn hele lichaam en in een klap werd ik uit de hypnose getrokken.

Ik wist toen nog niet dat ik de Logos ( een geluid, vibratie die verzonden is door het universum bedoeld voor degene die klaar zijn om verder te reizen),  en die  alles ervaren hebben wat er te ervaren was in deze kosmische arena. Ik was verbijsterd, hoe kon ik zo dom zijn geweest? Heel mijn leven was een leugen en zorgvuldige geplande matrix en ik heb al die tijd onder mindcontrol  gestaan. Ik wist niet wat ik ervan moest denken of wat ik er mee aan moest en niemand om mij heen leek het te zien terwijl het toch zo duidelijk was .

Ik was ook gelijk klaar met de gele hesjes want, met alle respect, ze denken voor goede zaken te strijden , maar ik wist al gelijk hier is meer aan de hand. Wat dat wist ik alleen niet. Ik ben hele dagen het internet aan het afstruinen geweest op zoek naar de waarheid. Ik heb alle hoeken en krochten gezien en zo’n beetje alle complot theorieen gelezen.

Intussen beleefte ik nog een astrale projectie (uitreding),  wat ik op dat moment ook helemaal niet begreep, wat dat nou was, alleen dat ik het nog nooit had meegemaakt. Dat er iets in mij geactiveerd was is duidelijk, maar waarom ? Ik kreeg ook heel veel synchronisatie, ook al hecht ik daar nu minder aan, het was allemaal heel wonderlijk.

Ik las alles wat los en vast zat en zo kwam ik bij Mark Passio.  Door Passio  leerde ik veel over het occulte (het verborgenen), heel belangrijk in het bewustwordings proces maar iets bleef  knagen, ik bleef me maar afvragen waarom.  Waarom worden we zo gemanipuleerd en is er die mindcontrol. Ik kon me niet voorstellen dat dit alleen was om ons slaaf te houden. Ik wist dat er iets was wat er verborgen werd gehouden.

In de vele groepen waar ik in zat op facebook hadden ze  ook geen antwoord, totdat ik via een vriendin (dank je Ina) gewezen werd op George Kavassila.  Zijn presentatie van bijna 5 uur heb ik met stijgende verbazing zitten kijken en ik wist dat die man wist waar hij over sprak. Hij vertelde uitgebreid over zijn verhalen en ervaringen en liet aan de hand van een tekening zien waar we ons bevinden in deze dimensie. Het duurde nog even voordat dat kwartje viel en intussen probeerde ik zoveel mogelijk te leren over symbolen en mindcontrol en verdiepte me in de astro-theologie om er toch weer achter te komen dat uiteindelijk alles energie,vibratie en frequentie is.

We zijn multidimensionaal en we zijn oneindig. We hebben geen begin en we hebben geen eind. We zijn altijd al geweest en we zijn door alle dimensie heen gereist en onze diepere aspecten bleven in de andere dimensies. We zijn een compressie van het universum, samengeperst. We zijn een incarnatie in de derde dimensie van ons multidimensionale zelf, terwijl we ook in de andere dimensie aanwezig zijn.

Volg je het nog ?

We zijn niet alleen in dit universum, maar ook in andere universums en we hebben al ontelbare incarnaties gehad. We wilde alle aspecten van het licht ervaren en reisde steeds verder af in de dimensies terwijl onze ziel achterbleef in de bovenste dimensies. We hebben zowel positieve als negatieve incarnaties gehad, alles wilde we ervaren wat er maar te ervaren was in dit universum. Al die aspecten en ervaringen zijn we nu aan het intergreren op aarde.

We zijn op een heel belangrijk moment, we hebben namelijk allemaal de Logos gehoord (Grieks: “woord”, “reden” of “plan”), anders waren we er nu niet geweest. Dit is dus wat de macht op aarde niet wilt dat je je herinnerd. Wij zijn  de moedigste en dapperste, wij zijn het die afdaalde in de diepste dimensies en tot compressie gingen. Alle kennis zit opgeslagen in ons en wanneer we weer kennis maken met ons ZELF en weer weten wat onze connectie is met dit universum, zijn we niet meer te stoppen. De hele saturnus cult, die onder controle staat van een vals licht die voor god speelt, weet dit en proberen dus al eeuwen lang dit proces te saboteren.

Via mindcontrol en allerlei bangmakerij en allerlei afleiding proberen ze je af te leiden van wie en wat je werkelijk bent, een multidimensionale wandelende stargate. Een ieder die het zich weer herinnerd helpt mee aan het afbrokkelen van hun macht.

Ik denk dat ik het voor vandaag hier maar bij laat, er is uiteraard veeeeeel meer 🙂 Ik zal wat links plaatsen van mensen en sites die hier veel meer en uitgebreider over kunnen praten maar voel je vrij om dingen te vragen want ik weet dat het veel vragen oproept, maar iedereen weet diep van binnen dat dit zo is. Wanneer je connectie maakt met je hart en niet teveel in je mind gaat zitten weet je wat de waarheid is.

Onderstaande link verwijst naar een speciaal geopend forum, mocht u hier eens buiten om facebook over willen discussieren.

 

Forum

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Tijd voor wat inzicht.

 1. Lolo zeggen:

  Dankjewel LadyL,

  Ik heb zelf veel gehad aan David Icke en het boek everything you need to know but never been told en ik heb veel aan de websites whatonearthishappening.com en weareinfinite.love maar ook indigorevolution.nl. Voor de rest verslind ik zo beetje alles ven George Kavassilas maar ook Jordan Maxwell.Ik heb geen ervaringen met ayahuasca maar ik weet vanuit een innerlijk weten dat als ik die ervaring nodig heb de plant mij wel weet te vinden 🙂

  Mvg Lolo

 2. Elisabeth Langerhorst zeggen:

  Hallo Lolo,
  Interessant om je verhaal te lezen.
  Ik heb zelf 2 ‘ervaringen’ met uittredingen, waarvan 1 met begeleiding van een Medium. Aan het eind van de avond zei hij tegen mij, jij begrijpt wat er gaande is. Ik was nog enigzins overdonderd door deze ervaring (15/20 jaar geleden!) en zei, ja misschien wel. Nu, steeds meer, begrijp ik dat ik ‘niet’ veel wist van wat er gaande én mogelijk is.
  Kwartjes zijn inmiddels op hun plaats gevallen en het wordt steeds interessanter.
  Dit is ook de reden, vermoed ik, dat veel mensen nu deze ervaring willen beleven door ‘Ayuwaska (phonetisch)’ tot zich te nemen…
  Ik hoor/lees heel graag meer ervaringen en/of verwijzingen naar boeken etc. Voor nu dank je wel en ik sluit mij graag aan. Mvgr. LadyL

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.