5 redenen om bang te zijn voor de EU

Gevaarlijk voor de gehele Europese bevolking. Parasieten, indoctrinerende, manipulerende en intimiderende groep die, hoe dan ook, perse wil dat alle landen binnen de EU hun soevereiniteit en onafhankelijk opgeven, onder het mom van éénheid. De EU leiders zijn allemaal lid van ongure duistere clubjes en zij houden elkaar in stand.

Het goede nieuws? Het gaat ze niet lukken, Europese volkeren zien hun leiders, achter de ruggen van de bevolkingen, hun land verkwanselen en uitbuiten. Slavernij wordt herkent en erkend en daartegen komen volkeren in opstand. Één Europa is een droom om massaal mensen te kunnen overheersen met onzinnige regels en draconische maatregelen. Helpen die maatregelen niet, zetten ze een macht in waarbij erg veel geweld wordt gebruikt, want….. de overheden die binnen de EU werken hebben het voor elkaar dat gewone politiemensen denken dat ze militairen zijn en zetten zichzelf vol overgave op gewelddadige wijze in om mensen als vee bijeen te drijven. Lang leven de EU.

De Europese Commissie is een groep radicalen, die vaak een duistere achtergrond hebben, hun macht misbruiken en zijn vaak flink ziek in hun hoofd.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.