Ben je slaaf of niet?

Sinds ik voor deze website stukjes ging schrijven en ik probeerde uit te leggen hoe deze realiteit wordt  gemaakt,  probeerde ik uit te leggen hoe de brainwashing en mind-controle en valse religies die al eeuwen aan de gang is,  zich ontvouwt.

Ik hoop dat mensen eens de tijd zouden nemen om deze arena van een afstandje te aanschouwen en zouden zien wat ik zie. Iedere dag worden we aangevallen en gemanipuleerd door de media en door programma’s en wordt er zoveel mogelijk onzin verspreid om u maar af te leiden. Af te leiden van wie en wat u werkelijk bent. En dat is een scheppende kracht.

We worden al eeuwen als een kudde aangestuurd en dat mag u natuurlijk niet leuk vinden om te lezen, maar dat is wél een feit. Dit is ook precies hoe er over u en u medemens gedacht wordt. Een kudde die geleid moet worden.

Door allerlei bangmakerij of het nou door een god is of de regering of een of andere oorlog, we moeten constant bang zijn, want zo zijn we te controleren en te manipuleren door de elite. Door allerlei reclame boodschappen en tv programma’s en films word u vertelt WAT u moet denken maar nooit HOE u moet denken.

Via psy-ops ( geestelijke manipulatie ) en false flags ( door een regering of leiders van religieuze groepen zelf veroorzaakte rampen ) wordt u geïndoctrineerd en vindt u het acceptabel dat er op iedere hoek van de straat camera’s komen te hangen en intussen vindt de elite dat  u van cashgeld af moet. Alleen maar om meer controle te krijgen over u, of dacht u echt dat het om u veiligheid te doen was?

Alles wat er nu gebeurt is maar om 1 reden en dat is WW3. Daarom worden we als schaakstukken bespeeld. Dit script is al heel lang geleden geschreven en ze doen er alles aan om dit script uit te kunnen rollen en daarbij worden volkeren tegen elkaar uitgespeeld, middels verschillende religies en culturen. Alles wordt momenteel uit te kast gehaald.

Maar steeds meer mensen worden wakker en het is duidelijk dat ze (de elite) controle verliezen. Wat als we nou eens onze kinderlijke houding zouden verliezen en niet meer altijd maar naar vadertje overheid kijken om alles op te lossen, maar voor ons zelf de oplossingen bedenken?

Wat als we nou eens opstonden en zouden zeggen NEE ik ben geen slaaf dit is onze planeet het is tijd voor die elite om op te zouten. Pak je zooitje en GA.

Maar we kunnen ons er maar moeilijk uit wringen, die greep die ze op ons hebben, we moeten met ons allen een nieuwe realiteit creëren, een échte realiteit.

Hoe vind je dat het tot nu toe voor je werkt? Ik denk dat het tijd is om op te staan.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.