De Eurofiele teloorgang is ingezet

Rutte doet wel cool, maar is dat absoluut niet.

BYE BYE, ZWAAI ZWAAI

De paniek slaat toe binnen de harten van de eurofieltjes, dat zag ik al aankomen, gezien de snelheid waarmee men ons land en uiteraard ook andere landen ( maar goed, ik ben en blijf Nederlander) proberen te isoleren, door bijvoorbeeld de debiele suggestie om de EU in de Nederlandse grondwet te verankeren. Ik moet er niet aan denken. Nee, ik feliciteer de Britten, ik zie een prima toekomst voor hen tegemoet. Los van satanistische elite, want dat vertegenwoordigd de EU Commissie, en terug op eigen benen. Top hoor.

Maar de paniek, vooral bij Rutte en Timmermans is in hun gezicht genaaid, ze gaan verliezen, want de kettingreactie zal er zijn en ik hoop op zeer kort termijn, in ieder geval vóórdat Timmermans zijn monster bedrieglijke klimaatplannen kan uitrollen en elk gezin 5100 euro per jaar kan aftroggelen. Deze man moet zo wie zo worden opgepakt, preventief, om een ieder gezond denken mens te beschermen.

Als ik dan ook de reacties lees van, bijvoorbeeld Jette en Klaver ( Klaver is niet zijn echte achternaam heb ik gelezen ), lees ik verslagenheid, ik lees verdriet en een plotseling tekort aan toekomstperspectieven. Als ik Time Magazine zou moeten adviseren, trek dan het artikel over Klaver direct in, rectificeer en zeg dat je iemand anders bedoelde. Maar dat is ook elite, kan niet anders.

In ieder geval iedereen van harte gefeliciteerd met de komende Brexit en hopelijk Nexit direct er achteraan.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.