De werkelijkheid is keihard, maar helaas, u zult zich hierin herkennen.

 

Als u uzelf onder de loep neemt, zullen er zeer veel mensen zich zelf herkennen in onderstaand  ( prachtig ) stuk. 75% van Nederland is dermate geïndoctrineerd, een proces wat al eeuwen aan de gang is trouwens, dat er maar één weg is en die weg is gelukkig niet een éénrichtingsweg, maar er moet heel wat gebeuren om die 75% van onze landgenoten te laten realiseren dat onze regeringen propaganda laten uitvoeren door de o zo vertrouwde NOS, NPO en al die commerciële zenders die in eigendom zijn van, bijvoorbeeld John de Mol, zo ook het ANP. Dus ook al die kranten doen mee om uw mening te sturen.

Want dat is het, u wordt gestuurd om een, door de overheersers gewenste, richting te denken en te handelen. Ik neem u niets kwalijk, u had dat niet in de gaten. Maar nu willen we toch allemaal wel eens wakker worden. Dat kan al door eens om je heen te kijken i.p.v. naar de televisie waar je alleen maar Linda de Mol onzin krijgt voorgeschoteld. Doet u dit allemaal wél volgen, behoord u tot het “Powered by Linda “volk. U kijkt alleen maar naar deurwaarders, plastische chirurgie, liefde in het buitenland, baby’s in het buitenland en meer.

Ik wil u absoluut adviseren om op onderzoek uit te gaan, want de wereld ziet er dan geheel anders uit, vijandiger, u merkt dan al gauw dat u in slavernij leeft, u bent een moderne slaaf en nu wordt ook nog uw land verkwanseld door eurofielen die compleet schijt aan u hebben.

GA OP ONDERZOEK UIT.

 

Het morele bubbelbad der schijnheiligheid

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op De werkelijkheid is keihard, maar helaas, u zult zich hierin herkennen.

 1. Bert de Jong zeggen:

  Er zijn niet voor niets elke dag Sport wedstrijden tezien om de mensen voor de buis te houden, vooral voetbal van de dames en heren zowel in club verband als in Landen wedstrijden,F1 enz in plaats dat een iedereen net als de Fransen,Spanjaarden,
  HongKong,Italie en vele andere landen doen,
  De Duitsers krijgen nog steeds de schuld van het vergassen van de Joden die dat notabene ZELF georganiseerd hebben en die OOK weer hier achter zitten net als WO1en WO2 nu voor de derde keer dit aan het Organiseren Zijn,dus mensen laat je niet in SLAAP SUSSEN door deze moordenaars regering van RUTTE DIE ONS LAND WEGGEGEVEN HEEFT AAN DE DEEP-STATE met medewerking van ons TONEEL-KONINGKLIJK HUIS wat daar ONRECHTMATIG ZIT EN OOK DEEL UITMAAKT MET HUN BILDERBERG MAFFIA, verzonnen door
  PLAYBOY BERNHARD VAN LIPPE-BIESTERVELD die alleen binnengehaald is om kindertjes temaken en eerst voor de Duitsers werkte, maar meeging naar CANADA en via Engeland ineens Brigade- generaal werd van de Prinses Irene Brigade maar niet voorop maar na een slag die gewonnen was vanHELEMAAL ACHTER MET ZIJN JEEP DE GROTE GENERAAL UIT GING HANGEN EN AAN HITLER MELDE DAT DE SLAG OM ARNHEM ER AAN KWAM EN DUIZENDEN GEALLIEERDEN HET LEVEN KOSTE.
  Dat Was BERNHARD, gewoon een verrader en lafaard en een DUITSER NET ALS MERKEL MET DE ZELFDE MENTALITEIT.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.