U nadert de staat van ontkenning, strijd mee tegen de opmars van het globalisme !!!!

We zien het iedere dag zich verder uitbreiden , de centralisatie van de macht. Het opbouwen van de politiestaat. Waarin steeds minder mensen iets te zeggen hebben en een paar mensen de macht hebben en controle hebben over jou. Ze vertellen wat je wel en niet mag zelfs als je er niemand kwaad mee doet. Dit is compleet in strijd met ons natuurrecht.

 

En degene die op de hoogste functies zitten weten dit, maar omdat het psychopaten zijn met een complete onbalans van de linkerhersenhelft en geen emoties hebben kunnen ze gewoon hun macht uitoefenen. Terwijl ze die macht helemaal niet hebben.  Ze claimen die macht, maar het bestaat niet, ja in hun hoofden en in de hoofden van de mensen die erin geloven. Dit noemen we MIND CONTROL. Ik kan het niet vaak genoeg benadrukken, het is een illusie en autoriteit bestaat niet en iedereen die de claim maakt, of het nu een persoon is of een instituut, je hebt het FOUT  en kent het natuurrecht niet.

Er is geen autoriteit in deze objectieve, fysieke realiteit. Het bestaat niet en heeft nooit bestaan, alleen maar in de hoofden van degene die het claimen en degene die erin geloven en dat allemaal om controle te hebben over jou.En als je het wel gelooft sta je onder mind control,  of je dat nou wil geloven of niet. Je kunt met je vuist op tafel slaan of met je hoofd tegen een muur aan bonken. Nobody cares, het veranderd niets aan de feiten, het ligt aan uw geloof in autoriteit.

Er zullen mensen zijn  die zeggen “ja maar jou waarheid is de mijne niet” of “dat geldt voor sommige mensen niet voor iedereen”. Je hebt het fout er bestaat zoiets als moreel en immoreel en goed en fout.

Leer je natuurrechten en leer ze te begrijpen. Goed is gebaseerd op de waarheid en leid niet tot schade aan een ander en fout is als het niet gebaseerd is op de waarheid en veroorzaakt wél schade bij een ander. Dat recht heb je niet.

.

Wilt u hierover meer weten, onderstaande link leid naar de leesbare versie van onderstaand boek, Super interessant.

https://achterdesamenleving.nl/wp-content/uploads/2014/09/Het-meest-gevaarlijke-bijgeloof-11.pdf

Of bekijk onderstaand video om het sneller te kunnen begrijpen.

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.