D’666 gaat Nederland van u afpakken

D’666 gaat Nederland van u afpakken!

 

Deel dit bericht met iedereen die u kent en deel dit snel.

 

Wilt u dat de EU in onze grondwet komt? Heeft u dan ook in de gaten wat het betekent als de EU in onze grondwet is verankerd? Wat zullen de gevolgen zijn? En dat de Raad van Staten er positief over is lijkt mij logisch met een partijgenoot als vice president van dit bespottelijke machtsorgaan.

VVD heeft dus de steun, ik bedoel de ONVOORWAARDELIJKE steun, gekocht van D’666, inruil voor dit soort wetsvoorstellen, die zeer zeker nu gesteund zullen worden door elk coalitie lid, net als dat ook met GroenSlinks is gedaan om de klimaat onzin door te kunnen zetten.

Nu is protest nog méér op z’n plaats, dit kan niet en dit mag niet gebeuren. Het recht van het volk is een neprecht, u wordt zwaar belazerd. Vanaf 2020 is de Europese grondwet al machtiger dan onze eigen grondwet. U dient dan de Europese grondwet te respecteren en te handhaven, en als dat ook nog eens in onze grondwet verankerd wordt……… u raad het vast wel.

Dit is allemaal achter uw rug bekokstoofd en hieraan is jaren lang gewerkt, dit terwijl u rustig nog een stembiljetje invulde omdat u zo begaan was met het klimaat. Nou D’666 kiezers, gefeliciteerd met het weggooien van al onze soevereiniteit, tradities en cultuur, met het binnenhalen van al die asielzoekers en het door onze strot doorduwen van klimaat crisissen die u zelf heeft gecreëerd.

Change Europe Now is er klaar mee, we roepen iedereen op dit te blokkeren, hoe dan ook. Dit mag geen doorgang hebben.

 

 

Lidmaatschap EU in Grondwet stap dichterbij

Getagd , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

2 reacties op D’666 gaat Nederland van u afpakken

  1. Koddebeier zeggen:

    In de EU blijven betekend: Meer asielzoeker,meer geld naar de Zuid Europese landen, meer macht maar de EU, meer geld afdragen aan de EU,minder democratie, minder vrijheid van meningsuiting,minder boeren,minder vissers,minder werk,minder pensioen, geen baas meer in eigen land, meer armoede,overheerst worden door Duitsland en Frankrijk.
    Dus uit de EU en wel zo snel mogelijk !!!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.