Ik ben klaar met die politiek, u ook?

Klaar met die politiek, U ook?

Veel mensen in ons landje zien Wilders en Baudet als verlossers van al onze ellende. Ze doen zelfs aan persoon verheerlijking, dat op zeer grote schaal. Deze heren doen het voorkomen of de rest van de politiek alles doen waartegen het volk ernstige bezwaren heeft. Maar wat doen zij daartegen? Helemaal niets, nopes nada. Ze doen wel alsof, dienen wat moties in, waarvan ze bij voorbaat al weten dat deze worden weggestemd, namelijk als partijen of politici moties indienen, zijn deze al vaak op haalbaarheid getoetst, daar heb je nu eenmaal wandelgangen voor.

Maar worden onderwerpen aangekaart die er écht toe doen? Bijvoorbeeld, vaccinaties, pedofiele netwerken van hooggeplaatsten ( Demmink, koningshuis, Wilders, Rutte enz.), MH17, agenda 21/30 van de VN ( lees de Elite/Cabal/lucifer, en dat is écht waar of dat gelooft of niet) de parasiterende leden van het koningshuis,  5G, chemtrails ( ook écht waar, men strooit chemicaliën over u, het land en gewassen, zogenaamd om de aarde af te koelen), of het graaien van de politiek in pensioen potten, de EU die ons land zoveel meer wil laten betalen dan nodig is, de accijnzen op accijnzen of het steeds meer afnemen van vrijheid van de burgers.

Nee, ze praten erg veel, maar zeggen eigenlijk helemaal niets, laat staan dat ze iets doen. Sterker nog, wat spoken zij eigenlijk uit terwijl Rutte ons land verder verkwanseld aan de EU? Die zit namelijk lekker al die maatregelen, die hij en zijn clubje graaiende satanisten hebben ingezet in het kader van klimaatproblemen, (die er gewoon niet zijn), om de bevolkingen verder uit te zuigen, hun rijke kompanen nog rijker te maken, het volk nog afhankelijker te maken van voedselbronnen ( vandaar dat associatieverdrag met Oekraïne )  te promoten. En omdat Nederland proefkonijn is van de elite om te testen hoe ons volk reageert op al deze dictatorische maatregelen, nagenoeg niet dus, staat hij al die andere EU leiders te verkondigen dat ze zijn tactiek gewoon kunnen inzetten. Op een paar boeren en grondwerkers en wellicht wat Gele Hesjes na, gebeurd er niets, geen verzet, geen gevaar. En heel wat mensen ingepakt met een klimaat verhaal, die zichzelf zelfs al zwevend aan een wegdek plakken.

Nee die Baudet en Wilders komen van dezelfde school als de rest, zitten al jaren in die kliek van politiek en lopen gewoon mee, zitten verder niemand in de weg en houden wellicht zelfs Rutte in het zadel. Want Rutte is groot binnen de Elite, de satanisten, de globalisten die exact uitvoeren waar bijna elke Europeaan tegen is. Rutte houd de wind uit de zeilen van hooggeplaatsten kindermoordenaars, pedofiele en satanisten die sektarisch zijn verenigd, onder leiding van nóg hogere entiteiten waar zelfs ons koningshuis bij betrokken is. En wij maar zwaaien met dat vlaggetje.

Er komt nu definitief een Europees leger? Welnee, die is er al lang, wordt al lang tegen opstandige burgers ingezet en die soldaatjes zijn meedogenloos, getuigen al die agressie tegen gele hesjes in Frankrijk. Politie is er al lang niet meer om de burgers te beschermen, neeee, om de overheid te beschermen en elk tegen-woord de kop in te slaan.

Ondertussen zet Rutte de handtekening voor structureel verhoging van de bijdrage aan de EU, terwijl er 2 keer zoveel gezinnen dakloos raken, de voedselbanken als paddenstoelen de grond uit schieten en criminaliteit zegeviert. Maar thuis vertelt hij het volk “met Gierige Vier” zijn hakken in het zand zet tegen deze verhoging. Hoor je daar Wilders of Baudet over?

Ik zou graag een reactie van u hierover willen.

 

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Ik ben klaar met die politiek, u ook?

 1. LadyL zeggen:

  Jaja, daar zeg/schrijf je wat.
  Ik erger mij er – al geruime tijd – groen & geel aan, dat Wilders en/of Baudet geen aktie ondernemen. Ik heb hen zelfs een email gestuurd en gevraagd ‘Start nou aub met spoed een handtekeningen petitie in Nederland om het Klimaatakkoord tegen te houden’, en ook het feit dat (volgens mij) de meerderheid vd Nederlanders, tégen samenwerking met de EU is.
  Niets, Nada, hoor je – zie je gebeuren!
  Ook de mensen zijn ‘murw’ en ik denk omdat een groot deel ‘afhankelijk’ is of van een uitkering of omdat zij het nog (te) goed hebben.
  Machteloos & Sprakeloos ben ik, én verbaasd over het ongeloof in mijn directe omgeving dat het zo’n vaart niet zal lopen ‍♀️

  • admin zeggen:

   Beste Ladyl, daarom is het ook zeer belangrijk dat we al die berichten die mensen wakker maken, ook daadwerkelijk met elkaar delen, zodat de bewustzijn van vele nog slapende wakker krijgen.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.