Zus van Maxima, zelfmoord of ………..?????

 

Zus van Maxima, onder verdachte omstandigheden, overleden (zelfmoord ahum, cabal dingetje?)

27 nov om 10:31 uur
DOLORES ZORREGUIETA – GALERIE (TRIGGER WAARSCHUWING)
TRIGGER WAARSCHUWING: dit bericht bevat kunst die doet denken aan satanisch ritueel misbruik en kan overlevenden activeren en de meeste mensen storen. Ga door op eigen verantwoordelijkheid.

Dolores Zorreguieta is een beeldend kunstenaar uit New York, zij is ook de zus van koningin Máxima uit Nederland en overleden Argentijnse psycholoog Inés Zorreguieta. Noch Máxima, Dolores of Inés kunnen de schuld krijgen van het gebrekkige verleden van hun vader, maar de familiegeschiedenis en de connecties met allerlei dubieuze dingen speelden wel een rol in hun jeugd en vormden ze tot wie ze nu zijn. Dolores was hier een dolle Hillary Clinton-supporter tijdens de verkiezingen van 2016.

Welke relatie Máxima precies had met Jorge Bergoglio blijft een gok. Volgens Kevin Annett spreken sommige bronnen in het Vaticaan over romantiek. “Alles is mogelijk in die kringen”, schreef hij in een toelichting. Met ‘die cirkels’ bedoelt hij de cultus van de Illuminati en de Negende Cirkel. Iedereen die zich hierin verdiept, maakt kennis met een donkere wereld van MK Ultra (trauma-gebaseerde mind control) en satanisch ritueel misbruik.

Voor mensen die niet verder kunnen kijken dan de façade van het voorbeeldige en charmante uiterlijk van Máxima, zal het ondenkbaar zijn dat dit een rol speelde in haar jeugd. Maar als we naar het oeuvre van haar halfzus Dolores Zorreguieta kijken, zien we allerlei verwijzingen naar satanisch ritueel misbruik, kindermishandeling en bloedoffers. Is het toeval?

Wie was Inés Zorreguieta?

Inés Zorreguieta, 33 jaar oud en zuster van de Nederlandse koningin Máxima, werd op 6 juni 2018 dood aangetroffen in haar appartement in Buenos Aires. Ze stierf aan een vermeende ophanging, die een woordvoerder van het paleis omschreef als een “vermoedelijke zelfmoord”.

Wat het incident verdacht maakt, is de griezelige gelijkenis die de plaats delict van Inés deelde met het overlijden van Kate Spade in New York op 5 juni en het overlijden van beroemdheidschef Anthony Bourdain slechts drie dagen later op 8 juni; de drie “copycat zelfmoorden” gebeurden in een tijdspanne van 4 dagen. Inés werd gevonden door haar moeder die aan een rode sjaal aan een deurknop hing; net als Kate Spade. Bourdain werd ook gevonden hangend aan een deurknop, niet aan een sjaal maar aan zijn badjasriem.

Waren ze op de een of andere manier betrokken? Bewijs wijst erop dat ze alle drie betrokken zijn bij het blootleggen van Satanisch ritueel misbruik door de elites waarmee ze over ellebogen wreef.

Wat heeft het nazi-verleden van Prins Bernhard, Project Paperclip, de Argentijnse regio Bariloche en koningin Máxima met elkaar te maken? Welke rol speelden paus Franciscus, de Zorreguietas en de Nederlandse vorsten in de schendingen van de mensenrechten en het witwassen van misdrijven die plaatsvonden tijdens de Tweede Wereldoorlog en de Dirty War in Argentinië?

Waarom houdt dit verband met de vroegtijdige dood van Inés en Avicii?

TOTALE OPENBAARHEID DISCLAIMER: Wij pleiten niet voor intimidatie of geweld tegen de personen die in onze media worden blootgesteld, integendeel, ons doel is om mensen te informeren zodat zij zelf niet het slachtoffer worden van leugens, oplichting, intimidatie, geweld, manipulatie, vals informatie, emotioneel misbruik of veel erger. We hopen ook dat mensen bij wetshandhaving ons onderzoek zullen vinden en dienovereenkomstig zullen handelen met de verstrekte bewijzen / getuigen.

Davos Meeting: https://www.telegraph.co.uk/finance/financetopics/davos/12116598/In-from-the-cold-Davos-elite-revel-in-the-high-life-as-global-markets -falter.html

Dolores Zorreguieta Artwork; http://www.sheisanartist.com/work.html

Bekijk het geweldige onderzoek van Ellla Ster: https://www.ellaster.nl/

Kevin Annett en Ella Ster: https://youtu.be/O_cy34fdhzs

Kevin Annett en Sarah Westall: https://youtu.be/jHqoKAl8yoA

Bron: https://www.patreon.com/

Het duistere familieverleden van Máxima en Willem-Alexander

Getagd , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.