Racisme, een verdeel en heers gereedschap van de elite.

Racisme

Wat is racisme en waar komt deze plotselinge explosie aan beschuldigen, dat Nederlanders racisten zijn, vandaan?

Eerst even mijn ervaring met racisme, heel kort hoor. Maar ik heb, in mijn 53-jarige leven, met heel veel nationaliteiten (allochtonen) geleefd en gewerkt en ik heb ze nog nooit over racisme gehoord, zelfs nu niet. De enige die ik momenteel hoor, zijn de allochtone met licht getinte huidskleur, die dat woord direct roepen wanneer er één vinger naar hen wordt gewezen, je weet zzzzelf toch jeugd, en een ex tv-presentatrice en een gesubsidieerde Ghanees. Zo!!!

Ten eerste even de definitie van racisme volgens Wikipedia. De algemene en de wettelijke.

Algemene omschrijvingen[bewerken]

Hoewel de term racisme meestal een negatieve lading heeft en wordt gebruikt ter aanduiding van vooroordelen, geweld, discriminatie of onderdrukking in verband met opvattingen over raciale verschillen, zijn er ook andere omschrijvingen mogelijk. Zo is volgens de Oxford English Dictionary racisme gebaseerd op de “mening of de ideologie dat leden van een ras bepaalde eigenschappen of kwaliteiten bezitten die specifiek zijn voor dat ras, in het bijzonder om het als beter of slechter van een ander ras te onderscheiden”. De Merriam-Webster Dictionary omschrijft racisme als ” de opvatting dat ras de belangrijkste bepalende factor is van menselijke eigenschappen of vermogens, en dat raciale verschillen de basis vormen van de inherente superioriteit van een bepaald ras”.

Wettelijke definities[bewerken]

Volgens het Internationaal Verdrag inzake de uitbanning van alle vormen van rassendiscriminatie betekent raciale discriminatie “elke vorm van onderscheid, uitsluiting, beperking of voorkeur op grond van ras, huidskleur, afkomst of nationale of etnische afstamming die ten doel heeft de erkenning, het genot of de uitoefening, op voet van gelijkheid, van de rechten van de mens en de fundamentele vrijheden op politiek, economisch, sociaal of cultureel gebied, of op andere terreinen van het openbare leven, teniet te doen of aan te tasten, dan wel de tenietdoening of aantasting daarvan ten gevolge heeft.”[2]

De laatste definitie maakt dus geen onderscheid tussen discriminatie op grond van ras of etniciteit. Het onderscheid tussen beide begrippen blijkt ook voor antropologen een onderwerp van debat. Ook de Britse wet verstaat bijvoorbeeld onder raciale groep “elke groep mensen gedefinieerd op grond van ras, huidskleur of nationaliteit (inclusief burgerschap), of etnische of nationale afkomst”.

Nou dat is best duidelijk, tenminste, voor mij in ieder geval wel.

Nederland is al decennia en multiculturele samenleving, Tolerantie is daarbij een belangrijk begrip. Tolerantie voor religie, voor cultuur en voor tradities. Er zijn weinig momenten dat onze blanken meer discrimineerde dan de allochtone gemeenschap, want jazeker, die zijn ook racistisch naar de blanken toe.

We zijn elkaar al zo ontzettend gewend, al decennia dus, dat het mij zeer verbaasd hoe dat heden ten dage zich ontpopt tot explosieve discussie rond, bijvoorbeeld Zwarte Piet (traditie). En hoe bekende Nederlanders er zo in meegaan, zelfs acteurs en actrices die jarenlang Zwarte Piet speelde bij de NPO. Hoe hypocriet dat ook mag zijn, ieder heeft zijn recht om gewetensvraagstukken bij te sturen, het is een vrij land, nou ja, ik doe even alsof.

Even een stap vooruit, de EU. Nog niet lang geleden is er door de EU (Brussel, elite, Bilderberg, en vooral Soros), besloten, of eerder bekokstooft, om Europa te laten overlopen met niet blanke mensen, met geheel andere culturen en tradities en geheel andere religies. Deze beslissing lag al jaren in het laatje en is beetje bij beetje vrijgeven als zijnde een deel van Agenda 21/30, voor wie nog steeds niet weet wat dat inhoud, hierbij een link voor dummy’s.
https://changeeuropenow.com/2019/11/17/makkelijker-kunnen-wij-het-u-niet-maken-wel-ongemakkelijker-agenda-21-30-in-5-minuten-uitgelegd/.

Wat men dus voor ogen heeft is één groot Europa, met gemengde rassen en zonder cultuur en tradities en met één religie, de islam (volg islam voorvechters zoals onze onderste steen gigant de heer Timmermans, meest fanatieke satanist van de EU). Uiteraard gaat dat niet zonder slag of stoot, dus er moeten campagnes worden opgezet, zoals die van het klimaat bijvoorbeeld, weet u nog? Verdeel en Heers?

Zo is dat ook met de plotselinge vreemdelingenhaat (wat geen racisme is) en het fenomeen racisme. Nu hebben we hierboven de 2 definities van racisme, die kennen die satanisten natuurlijk ook en daar kunnen ze wel wat mee. Via onze eigen zogenaamde “volksvertegenwoordigers” wordt een plan uitgerold.

Voordat ene mevrouw Simons de politiek inging, was ze een tv-spelletjes presentatrice, een zwarte geaccepteerde en bekende Nederlandse presentatrice, van tv-spelletjes. En die hadden ze nodig, onze regering heeft opdracht gekregen om racisme in de hand te werken, het begon met die presentatrice, ben ff haar naam kwijt, en die begon ineens over racisme, Zwarte Piet, en alles wat met zwart begon, behalve de zebrapaden in ons land.

De politiek zag hier potentie in voor het verdeel en heers ding, en zorgde zelfs dat zij in de Amsterdamse politiek kwam, hup…. Podium voor een, in haar kruis getaste fragile tv-spelletjes presentatrice, die een gerespecteerde Nederlander was en nu een blanke haatster omdat wij al 100 jaar zwarte pieten hebben die Sinterklaas helpen omdat die man te oud is om zelf door een schoorsteen te kruipen. Dat is ook de reden waarom die pieten zwart waren, het was roet.

Toen kwam er een allochtoon uit Ghana en die werd direct ingehuurd om, in het Engels, kinderen het stuipen op het lijf te jagen door met harde en krijsende zwarte en blanke meneren en mevrouwen hun Sinterklaas intochten te verstoren, winkeliers en andere sponsoren van dit kinderfeest te bedreigen. Dit allemaal met subsidie, laten we dat nu eens even heel erg belangrijk gaan vinden, want……. Kent iemand een lid van de regering of koningshuis die dit kinderfeest en zwarte piet verdedigd? Die tegen die tv-presentatrice en die Ghanees zegt, “hé stop hier eens mee, als je het hier niet leuk vindt ga je lekker naar een ander land”? Nee hé, nergens te vinden.

Terug naar de EU (Brussel, elite, Bilderberg, en vooral Soros), die het nodig vinden om miljoenen “vluchtelingen” wat geen vluchtelingen zijn, naar de EU en heel veel naar het al overvolle Nederland te halen, dit als onderdeel van die beruchte agenda. De Nederlander ziet allemaal verschijnselen die in onze ogen compleet onrechtvaardig zijn en onze samenleving enorm ondermijnt. De elite zet ons onder psychologische druk.

Onze politiek, waar nog zeker 75% van ons volk mee weg loopt (Powerd by Linda volk), heeft racisme in de hand gewerkt, gecreëerd en gebruikt het als verdeel en heers middel, schuldgevoel gevend, enz. Het werkt, we worden racisten genoemd omdat we kritiek leveren op gesubsidieerde acties tegen kinderfeestjes waarbij, door de roet zwart geworden hulpjes van Sinterklaas, als racistisch symbool wordt gebruikt. Deze Ghanees is in loondienst van het de regering, net als die tv-presentatrice.

Nederlanders, laat je niet gek maken, u bent geen racist, u wordt tot racist gemaakt, door EU (Brussel, elite, Bilderberg, en vooral Soros) en door u eigen regering. En nog even terug naar die tv-presentatrice, zij leeft al zo oud als ze is in dit land, bediend zich met alle faciliteiten die iedere Nederlander heeft en is gewoon in een grote ton met verdovende middelen gevallen toen ze nog tv-presentatrice was.

Getagd , , , , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.