Gecontroleerde Oppositie, pas op gevaar.

Gecontroleerde oppositie

Waarheid vreest geen onderzoek – Laten we onderzoeken!

Gecontroleerde oppositie – wat is het?
Gecontroleerde oppositie is een protestbeweging, tegengestelde of afwijkende stem die feitelijk wordt geleid en gecontroleerd door de regering.

Door de geschiedenis heen hebben bijna alle regeringen deze techniek gebruikt om de aandacht af te leiden, te onderwerpen en af te leiden van de daadwerkelijke oppositie – geholpen en ondersteund door dezelfde medeplichtige reguliere media die de politieke campagne van de gekozen ambtenaar financierden, terwijl hij ook zijn / haar publieke perceptie beheerde en controleerde – wakker worden!

Het is de primaire doelstelling om het ‘tegengestelde verhaal’ te domineren, te leiden en te beheersen en de aandacht van het publiek af te leiden van de feiten, d.w.z. het is geen oppositie op welke manier dan ook, het is gefabriceerde oppositie ontworpen om eruit te zien als echte / echte oppositie.

Hoe dieper je door het konijnenhol duikt, hoe dichter je bij het besef komt dat je sinds de geboorte geprogrammeerd bent – het is een heel harde realiteit, maar het is waar!

Bijvoorbeeld, de klimaat gekkies, kinderen die misbruikt worden om te demonstreren tegen iets waar ze de ballen verstand van hebben. Op gezet en gefinancierd door Soros zijn Youth for climat, uitgevoerd door Rob Jette en Yassar Klaver. Het zorgt voor tweespalt binnen onze gemeenschap en het lukte.

Of een website of FB groepen waar de deelnemers zelf niet kunnen plaatsen, er is dan vaak maar 1 of 2 beheerders die berichten plaatsen waarop men alleen kan reageren, een beetje dictatoriaal beheer kan je zeggen.

Onlangs werd Martin Vrijland nog beschuldigd voor het bedrijven en onderdeel zijn van gecontroleerde oppositie. Ik ga u toch een link geven naar zijn reportage over gecontroleerde oppositie, ik geloof eigenlijk niet dat hij daarbij geschaard kan worden.

Het bewijs dat grote alternatieve media websites gecontroleerde oppositie zijn

Het is logisch dat de elite ( regering ) u wilt weerhouden van ontvangen en lezen van vrije en ongecontroleerd nieuws. Dus, of het nieuws komt van gecontroleerde oppositie nieuwssites of van vrije onderzoek sites, zoal deze site, of Martin Vrijland, Mikey van Leeuwen of Ellaster.

U bevindt zich in een enorme slangenkuil en u bent gedesoriënteerd als het om waarheidsbevinding gaat, maar één ding kan ik u garanderen, daar waar u op stemt zal u controleren en bespelen, of het nu Rutte is, of later Baudet of Wilders, het zal u niet helpen een beter en eerlijk vrij leven te gaan genieten, u blijft gewoon slaaf.

Getagd . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.