De waarheid is hard, u zult er mee moeten leven.

De waarheid is hard en het wordt tijd dat u deze waarheid onder ogen ziet, het is écht niet anders helaas.

Wakker zijn betekent dat men erkent dat het leven wat u nu lijd een leugen is en u nu pas weet dat het een leugen is. U is veel aan informatie onthouden en u begint het te begrijpen wat deze informatie inhoud.

 

Wat betekend dat nou echt om wakker te zijn? De belangrijkste stap die je kan maken in het ontrafelen van occulte wetenschap die voor ons verborgen is gehouden, is toegeven dat je gemanipuleerd bent. Er zijn nog veel  teveel mensen die denken dat het een politiek probleem is of een financieel probleem of dat wanneer we gaan stemmen dat er dan wel iets veranderd. Ze zien het nog steeds als een extern probleem en laten hun eigen bewustzijn ongemoeid.

Het Occulte

 

Wat is occult en waarom zou je ervan moeten weten? Occult betekend verborgen kennis, het is niet makkelijk te vinden en je moet diep in jezelf gaan. Het is geheime kennis die gecompartimentaliseerd is en hiërarchisch bedekt is voor specifieke redenen. Het is ook niet goed of slecht het is simpel kennis van het bewustzijn en hoe het werkt. Helaas hebben de satanische globalisten deze kennis gebruikt en worden we door ze gemanipuleerd.

Via mindcontrole weten ze onze gedachtes te sturen omdat ze precies weten hoe de psyche van de mens werkt. Al eeuwen lang worden deze technieken gebruikt op de mensen die hierover onwetend  zijn. Je begrijpt dat ze dit graag zo houden, want wie kennis heeft, heeft macht. Nu zijn er ook mensen die zeggen “ik geloof hier niet in”, of…. “ik wil niks met het occulte te maken hebben”,  dat is ontzettend naïef.

Of je nu wilt of niet, in de wereld waar we in leven, worden we gemanipuleerd, of je dat nou gelooft of niet. Het is net als de natuurwet, het zijn condities waar je mee te maken hebt en ze hebben een effect op je. Denken dat jij niet geraakt wordt door een kogel in een schietpartij omdat je niet in wapens gelooft is net zo naïef…

Ook hierin heb we een exoterische uitleg en een esoterische uitleg. De exoterische uitleg is een bekende of populaire verklaring vóór het publiek die de uitleg accepteert. Je hebt ook de esoterische uitleg die is voor de ingewijden, deze is bedoeld voor mensen die speciale interesse hebben in deze verborgen en mysterieuze kennis. Dit is bedoeld voor de mensen die de waarheid écht willen weten over onze realiteit en je moet genoeg om de waarheid  geven om door de laag van de exoterische uitleg te gaan om de waarheid te ontdekken. Dat is iets wat je moet willen om tot de kern van de waarheid te komen en jezelf in lijn te brengen met de kracht van de creatie en de natuurwetten. Om echte liefde en zorg te ontwikkelen.

Wat is het verschil tussen het mystieke en het occulte?  Mystieke kennis is, in deze moderne tijd, vooral gericht op de eigen intieme en emotionele ervaringen en de perceptie daarvan, terwijl occulte kennis gefocust is op de objectieve kennis van de natuurwetten en het in lijn brengen van je gedachtes, emoties en acties die leiden tot echte  intelligentie en ware zorg en liefde met de juiste wilskracht.

Wat IS occult? Occult komt van het Latijnse woord occultus  en betekend “verborgen“. Het is dus verborgen kennis over de natuurwetten. Aangezien de natuurwetten zich afspelen in het onzichtbare veld, vraagt het een grotere acceptatie van een kijk op de natuur dan  het gewoonlijk word gegeven. De occultist is iemand die alle natuurwetten bestudeerd en zichzelf in lijn brengt met deze en wijdt zijn leven aan de evolutie van de mens.

De werkdefinitie van de occult kunnen we omschrijven als de wetenschap van de werking van de menselijke psyche en de natuurwetten die verborgen kennis bevatten over de fysieke en spirituele wetten in het geziene en ongeziene.

Wat word er nou precies verborgen? Het occulte omvat 2 soorten kennis.Het kent de kleine Arcana (kennis) en de grote Arcana. De kleine arcana is de kennis over jezelf, de menselijke psyche en hoe het brein werkt. De grote arcana gaat over de buiten wereld en de natuurwetten en de werking van de fysieke wetenschap, de kennis over het menselijke bewustzijn en morele wetten en de consequenties ervan.

De satanische globalisten hebben ons weten te overtuigen om hier vooral niet naar te kijken, ze vertellen je dat je daar niet naar hoeft te kijken, of dat het niet belangrijk is. Helaas vallen heel veel mensen hiervoor en denken dat het iets is dat ze niet hoeven te weten of nog erger, ze zeggen “ik wil daar niets over weten“. Het toppunt van onwetendheid en wat uiteindelijk leid tot slavernij, want dat is precies waar ze ons willen hebben. Wanneer we geen kennis hiervan hebben, of willen nemen, kunnen ze je van de wieg tot het graf manipuleren en dat is ook precies wat er gebeurt.

Occult is niet per definitie slecht of goed, het is simpelweg verborgen kennis. Het bewustzijn van de mens bepaalt of het goed of slecht is, en het is duidelijk dat diegene die de kennis nu bezitten, het gebruiken tegen ons en ons manipuleren met deze kennis. Het word gebruikt om ons te controleren en ons tot moderne slavernij te dwingen, zonder dat we er zelf erg in hebben. Het is heel belangrijk om te weten dat het occulte gewoon verborgen kennis is. Dat wanneer het voor de juiste redenen gebruikt wordt, we onszelf een beter mens kunnen maken en een betere morele wereld kunnen creëren, je moet het dan wel in jezelf naar boven halen.

Waarom wordt deze kennis verborgen? De satanische globalisten hebben expres deze kennis verborgen om een machtsverschil te creëren tussen mensen die deze kennis hebben en zij die onwetend zijn. Kennis is macht. Ze werken altijd door middel van angsten , manipuleren je zo tot medewerking, en dat altijd in hun eigen voordeel. Hun werk is altijd geheim en ondergraaft onze vrijheid en welvaart behalve die van hunzelf.  Ze zijn compleet geïnfiltreerd in alle instituties over de hele wereld. Ze zitten in het bankwezen, media, politiek, schoolsysteem, geheime diensten, religies, defensie de farmaceutische industrie en de georganiseerde misdaad. Ze houden de mensen bewust in onwetendheid en dus in slavernij.

De mentale staat waar ze ons in willen houden, is er altijd één van onbalans. Ze willen onze wereldbeeld en ons menselijke gedrag chronisch vertroebelen via mindcontrol,  zodat we nooit onze twee hersenhelften samen brengen en het grotere plaatje gaan zien. Verdeel en heers. dat is uiteindelijk hun ultieme doel en ze zijn succesvol,  want ze doen het eensgezind. Terwijl wij ons laten verdelen.

Het wereldbeeld schism ontstaat wanneer onze linker en rechter hersens uit balans zijn.Wanneer we teveel met onze linker hersens denken, geloven we dat het allemaal toeval is en dat er geen intelligente creatie achter ons bestaan zit en dat we niet met karma of natuurrecht te maken hebben, en ons hele bestaan  gewoon toeval is. Met  de rechter hersenen,  denken we dat God alle gebeurtenissen controleert en dat vrije wil een illusie is en verandering onmogelijk is.

Wanneer we onze twee hersen helften samen brengen, vinden we, zoals altijd het geval is, de waarheid in het midden. De twee componenten waar de waarheid op rust is ons natuurrecht en onze vrije wil.

Wat de machthebbers/heersers, die al eeuwen heersen, absoluut niet willen, is dat we ontdekken hoe onze realiteit wordt opgebouwd. Wanneer we de juiste kennis zouden gebruiken en leren hoe het trivium werkt dan is het GAME OVER voor ze dus dit is DE geheime kennis die ze absoluut niet willen dat je die ontdekt en echt ECHT gaat begrijpen . Dat zou leiden tot de waarheid en kennis, wijsheid en begrip over onze realiteit en hoe we met zijn allen onze realiteit creëren.

Waarom is deze kennis verborgen? In het verleden hebben licht occultisten deze kennis verborgen omdat ze bang waren dat deze kennis in verkeerde handen zou vallen en dat het gebruikt zou worden voor de verkeerde redenen. helaas is dat juist wat nu dus wel gebeurt en daarom is het belangrijk dat we er kennis van nemen en onze onwetendheid eindigt,  zodat we een eind kunnen maken aan deze moderne vorm van slavernij en onze vrijheid kunnen manifesteren.

Is al die kennis wel echt verborgen? Ik zou zeggen, niet echt. Er is echt heel veel informatie beschikbaar, maar je moet voldoende wilskracht en echt geven om de waarheid, om genoeg liefde te ontwikkelen voor de waarheid en dat willen de meesten niet. Ze hebben geen tijd, zin of gelegenheid en is het eigenlijk onze eigen schuld dat we steeds verder in gevangenschap worden gedreven en onze vrije wil niet gebruiken. U bent dus zelf veroorzaker van uw eigen slavenleven.

Bladwijzer de permalink.

8 reacties op De waarheid is hard, u zult er mee moeten leven.

 1. D de Vlerck zeggen:

  De kern van elke geloof’s overtuiging is; ANGST,zaaien !

 2. Ina zeggen:

  Dank je , Lolo, je hebt werk van Mark Passio hier vertaald en toegankelijk gemaakt.
  Maakt me wel nieuwsgierig naar wie jij bent. Ben je ook op fb te vinden?
  Groet, Ina

 3. LadyL zeggen:

  Geweldig dat je dit deelt..
  Ik lees hier veel over via YouTube ‘nachtenlang’ en dit zou ‘verplicht leesvoer’ voor iedereen moeten worden om mensen ‘wakker,’ te schudden. Er is nog hoop –

  • Lolo zeggen:

   Dank je wel. De rabbit hole runs deep en het is veel “werk”om de waarheid te erkennen. Vandaar dat de meeste er niet aan beginnen maar heb je eenmaal de waarheid ontdekt is het ook je morele plicht om het te delen en zullen wij dit blijven doen.

   • LadyL zeggen:

    Hallo Lolo, zit jij ook op Telegram? Aangezien FB etc. binnenkort aan banden gelegd wordt? Wil jij mij aub een vriendschapsverzoek sturen? LadyL = e.langerhorst@outlook.com

    • Lolo zeggen:

     Hoi LadyL,je kunt je registreren bij het tabblad gratis registreren. Ik ben geblokt op facebook dus kan nu niets doen. We hebben ook een facebook pagina van change europe now.Is ook beperkt (natuurlijk)Ik ben ook op Telegram te vinden.Het enige dat ik dus nu kan doen is je toevoegen op telegram. Groet Laurence

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.