Column van Admin “Delen op Facebook”

Column van Sjoebie

“Delen op facebook”

 

Met stijgende verbazing lees ik elke dag de gekste verhalen, met name op facebook, en plaatsen we zelf ook berichten. Hoe powerfull het liken ook is, het wordt allemaal bitter weinig onderling gedeeld, daar ligt de kracht van het behalen van bereik natuurlijk.

Nu begrijp ik heus wel de strategische zet van facebook om een algoritme in te zetten, dit is ter verdediging van de elite, er mag niet téveel naar buiten komen. Als je poesjes leuk vindt, krijg je ook poesjes te zien, niet een verhaal wat viraal gaat over licht getinte jongeren die autochtone jongeren om niets verrot schoppen, het liefst met 5 tegen 1.

Facebook is het enige platform wat massaal wordt gebruikt, niet door onze jongeren, die begeven zich op andere platformen, dus zijn best onbereikbaar voor serieus nieuws wat wel degelijk te maken kan hebben met hun toekomst. Neem nou de pensioenen, zij gaan nu al betalen voor het tekort dat er zal zijn als zij met pensioen gaan, als er dan al pensioen bestaat. Het is nu wel algemeen bekend dat onze regering, aangestuurd door Rutte, bezig is om onze pensioen potjes naar Brussel over te hevelen. Dit is los van het feit dat Rutte en zijn groepje bende met regelmaat miljarden uit die potjes jatten om banken overeind te houden, net als vele van zijn voorgangers. Maar dat weten de jongeren niet, je weet wel, die andere platformen.

Ook zijn er vele berichten geplaatst die erg zinvol zijn om enige bewustzijn te bereiken bij mensen die als een kip zonder kop rondlopen en alleen oog hebben voor de programmering van Linda de Mol, die schijnt ineens een geheel eigen zender te beheren, NET 5 meen ik, wat alleen bullshit laat zien. Bullshit zoals Iris en de 12 dates, misdaad advocaten en vast nog meer. Ook programma’s die op de commerciële zenders te zien zijn, zoals die BN’ers die uit de kleren gaan ( realy?) en leedvermaak van mensen die bezocht en uitgekleed worden door deurwaarders. Loterij programma’s (ook Linda) waarbij men niet alleen loten verkoopt waarbij de winst vrijwel nihil is voor abonnees, maar ook bakken met geld opbrengen met kijkcijfers. Tja, wat leren mensen daarvan? Niets, dat is ook niet de bedoeling, u wordt dom stom en achterlijk gehouden, “nothing to see, carry on” is het devies.

Deze mensen zijn, vooralsnog, geheel onbereikbaar voor het kwaad wat zich achter de schermen afspeelt. Behalve wat onze Nederlandse MSM aan ze voorschotelt, die acteren voornamelijk op die commerciële zenders en de NOS en NPO. Makkelijke prooi voor onze regering, onder leiding van Mark Rutte, die lid is van de Bilderberg Groep, net als ons koningshuis en industriële leiders. Al deze genoemde, indoctrineren, manipuleren en intimideren het “Powerd by Linda” volk. Dat volk is ontzettend onwetend en naïef en leeft met de kop in het zand, zijn één met het klimaat en de daaruit vloeiende verstikkende maatregelen die compleet overbodig zijn.

Over dat klimaat, volgens vele deskundigen, doctorandi, professoren wereld wijd, zijn er geen klimaatproblemen, uiteraard kan het altijd beter, maar onze, zogenaamde “volksvertegenwoordigers”, hebben dit probleem nodig om uw op belachelijke kosten te jagen, de bouw lam te leggen en de boeren van hun land weg te pesten. Dit probleem is verzonnen, en gefinancierd door ene Hongaarse Amerikaan, die zijn geboorteland niet meer in mag omdat het eigenlijk een zware criminele miljardair is, genaamd Soros. Deze meneer is één van die elite mensen die een superstaat wil maken van Europa en steekt daar erg veel energie en geld in. Daar ga ik in mijn volgende column verder op in.

De EU, Brussel, helpt daarbij en onze Mark Rutte des temeer, het zijn de Globalisten die een agenda van de VN uitvoeren en daarbij hebben ze ons bij nodig om dat plan te financieren, want de elite gaat dat natuurlijk niet uit hun eigen zak betalen. Deze VN-agenda wordt ook wel Agenda 21/30 genoemd. Een korte uitleg hierover kunt u vinden op https://changeeuropenow.com/2019/11/17/makkelijker-kunnen-wij-het-u-niet-maken-wel-ongemakkelijker-agenda-21-30-in-5-minuten-uitgelegd/

Maar dat weet het “Powerd by Linda” niet, want die kijken al die bullshit programma’s en luisteren als een stel verdoofden naar mensen zoals Rob Jette en Yassar Klaver. Die rennen als een kip zonder kop achter deze twee aan, deze twee scrupuleuze bandieten die kinderen gebruiken, uit hun schoolbanken trekken om een Malieveld vol te krijgen om te demonstreren. Dat demonstreren wordt ook weer gefinancierd door die Hongaar en zijn Youth for Climate fonds. Daar stopt hij miljoenen in, trekt een zwakzinnig kind uit zijn mouw en geeft de MSM opdracht dit kind voortdurend een CO2 probleem te laten voorschotelen en zorgt er zelfs voor dat deze zwakzinnige overal kan speechen, ( ja het komt niet uit haar zelf, deze hoeft ze alleen op te lezen ) en af te sluiten met “How dare you”. Dit kind, kind van twee zwakzinnige ouders, dta moet wel, anders laat je je kind niet zo misbruiken, heet Greta Thunberg.

Gelukkig is zij niet meer in beeld, want tja, er is ineens geen CO2 probleem meer, het is nu stikstof geworden en het wachten is nu op een nieuw zielig kind wat stikstof kan zien en ruiken. Er is vast wel ergens een zwakziinig stel wat hun kind daarvoor wil uitlenen, financieel altijd aantrekkelijk.

Stikstof is nu aan de orde van de dag en onze idiootjes in Den Haag hebben weer een nieuwe reden om het volk de stuipen op het lijf te jagen. Behalve natuurlijk het “Powerd by Linda” volk, immers gaan die overal in mee en plakken zichzelf wel weer ergens op een openbare weg vast.

Deze nieuwe uitzuig en verdienmodel voor de elite en dus onze regering, richt zijn pijlen eerst op de boeren, dan op de bouw en uiteraard op het volk. De CO2 strop hangt nog om vele nekken van huiseigenaren en de nieuwe kostenpost hangt alweer in de lucht. Het vreemde hierbij is dat er wederom heel veel deskundigen, doctorandi, professoren, hetzelfde vertellen als bij het CO2 probleem, dat er geen stikstofprobleem is.

Maar desondanks, onze regering hanteert geheel andere rekenmethodes en plafonnetjes als onze buurlanden, die ons overigens compleet voor gek verklaren. Waar we hier straks overal maar 100 km/u mogen rijden, is in andere landen al weer bewezen dat dit niets aan een eventueel stikstof probleem oplevert als stikstof reducerende maatregel. Behalve voor onze fantastische volksvertegenwoordigers, want er stroom geld in het laadje. En daar gaat het dus allemaal om, geld.

Maar daar hoort onze jeugd weinig over, want het komt niet tot hun oren, terwijl zij toch echt bedenkelijk moeten gaan kijken naar hun toekomst en dat van hun kinderen later. Onze jongeren zouden moeten worden verteld dat er een klein groepje mensen een superstaat willen maken van Europa, dat er straks net zoveel donkere mensen met geheel andere culturen rondlopen in Europa dan Europese donkere en blanke mensen . En dat het de bedoeling van dit kleine groepje mensen is, om tot een Europees, cultuurloos en met één religie, het liefst de islam, volk te komen. Ik noem het assimileren, een niet denkend collectief die er alleen is om de elite te behagen en nog rijker te maken.

U moet toegeven dat er de laatste 2 jaar wel erg veel gekke dingen gebeuren, zogenaamde vluchtelingen die de EU overlopen, terwijl 90% niet eens vluchteling is maar economische asielzoekers. Deze worden uitgenodigd om hier te komen, zich te vermengen met andere rassen en zich tegoed te doen aan onze vrouwen, kinderen en ouderen. Deze zijn vanaf nu vogelvrijverklaard en niet meer veilig op straat. Dankzij Rutte en zijn groepje bende van globalisten, waarvan Frans Timmermans toch wel de engste is, met zijn onderste steen die boven moet komen en zijn huilbui op een VN-conferentie. Bah, ik word even niet goed.

Maar, om even terug te komen op Facebook liken en delen, dit soort kennis wordt in vele Facebook groepen geplaatst en geliket, maar erg weinig gedeeld en daardoor weinig bereik onder ons volk kent. Al die kennis en het doorzien van wat onze Mark en zijn groepje Bilderbergers voor ogen heeft voor ons “ontzettend gaaf land” moet nu langzamerhand toch weleens bij iedereen bekend worden. Het is gevaarlijk wat zij willen, tenminste voor het volk en vaderland, daarom ook al die besluiten en akkoorden, waar het volk tegen heeft gestemd, toch doorgedrukt worden en via slinkse wegen geratificeerd zijn. Ik weet dat ze geen wettige basis hebben, want Nederland heeft tégen de Europese grondwet gestemd en het géén stem meer had om het verdrag van Lissabon te veroordelen omdat ene mevrouw Ollengren, grote vriendin van ons koningshuis én lid van de Bilderberg groep onze stem heeft geëlimineerd.

Hadden we al die kennis gewoon veel meer gedeeld, was er veel meer weerstand geweest en wellicht hadden we een andere bladzijde voor onze toekomst kunnen hebben in onze geschiedenisboeken. Men heeft gedacht, ïk like het wel, dat moet voldoende zijn, zo zien mijn baas, vrienden en familie niet dat ik ergens tegen ben, behoud ik mijn baan, mijn relaties met vrienden en familie.

Goed, ik laat het even op uw netvlies bezinken, ti’s een flink en intens verhaal en ik hoop dat u nu wél gaat delen en ons helpt Nederland te zuiveren van malafide regeringen en helpt het “Powerd by Linda” volk wakker te maken.

Tot volgende week.

By the way, ik hoop dat u allen, ondanks alle onzekere Ghanezen,  een leuke Sinterklaas feest mag hebben.

 

 

Bladwijzer de permalink.

2 reacties op Column van Admin “Delen op Facebook”

  1. Bloody E.U. zeggen:

    Zo is het maar net !!!
    Geen wonder dat de elite ons het klootjes volk noemt !!!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.