Vervolg onderzoek en docu’s Koninklijke familie

Al zou maar 1/10 waar zijn van deze reportage, onze koninklijke familie is satanisch, dat kan niet worden ontkend. Het kan niet anders dan dat ze vuil zijn, voor de oorlogen, tijdens de oorlogen en na de oorlogen tot op de dag van vandaag.

Uiteraard is het ieder voor zich om er geloof aan te hechten, maar weet wel, waar rook is, is vuur en  vertrouw ze voor geen meter. Ze zijn, betrokken bij vele sektarische, satanische en wereldvreemde uitvoeringen. Dit blijft, wat ons betreft, een zeer belangrijke familie van interesse. Luguber en weerzinwekkend als we ze op tv zien, magen draaien om. Mochten er mensen zijn die meer informatie, betrokkenheid of getuigenissen hebben, horen wij dit graag. Dit is wel een familie die parasiteert op geld van de werkende burger in Nederland en ze nemen meer, meer en nog meer van u. Zij, oprichters van de Bilderberg groep, bekokstoven met de rest van de elite, zoals Soros en de leden van dit huidige kabinet en van de Brusselse EU elite, hoe ze u in verdere slavernij kunnen behouden.

Bekijk dit artikel, geef uw mening en deel, deel en nog eens deel dit, want iedereen heeft recht op de absolute waarheid, en wanneer deze boven tafel is, zullen er slechts nog een handvol hersenloze langs de route staan met hun vlaggetjes op koningsdag.

 

European Royals Allegedly Killing Children in Human Hunting Parties — 4 Eyewitnesses Testify

Getagd , , , , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.