Time magazine en Jesse whatever Klaver?

Ze bedoelen bij Time Magazine, dat ze hem genoemd hebben als Hoofd Order Opvolger en indoctrinatie tool van de elite, de Cabal, de illuminatie, de Bilderberg knecht. Hij zal stijgen binnen hun hiërarchie en inderdaad wellicht de nieuwe pion binnen de enge wereld van kind offerende satanisten ( kijk naar zijn vieze geniepige oogjes )..
 
Kinderen misbruiken is hem niet onbekend, door hem en voor hem mogen kinderen spijbelen, protesteren, klimaat religies verkondigen, daar hoort leerplicht ineens niet meer bij. Het ergste is dat er zoveel docenten zijn die gehoor geven aan zijn klimaatwaanzin, dat dierenactivisten uit zijn naam medemensen het leven zuur maken en dieren afmaken, stallen afbranden enz. Dat idioten biomassacentrales subsidiëren die juist méér uitstoten in plaats van minder. Ineens zie ik weer in hoe weinig die Time Magazine voor mij betekent, het is een informatiebron voor debielen.
 
Door hem zijn er al veel banen pleiten, mogen huiseigenaren aan het gas nadat ze van het gas af moeten, maar…… dat was nog CO2. Nu dat even van de baan is en is omgeruild voor stikstof, waar hij wellicht niet op had gerekend, hoor je hem niet, nu is iemand anders even de boodschapper, een boerenkind die haar gehele vakgroep verloochent om ook maar dat felbegeerde plekje te krijgen binnen die enge organisaties die Lucifer aanbidden.
 
Dat is wat Time Magazine bedoeld. Een magazine wat eigendom is van dezelfde sektarische satanisten als Microsoft, Facebook enz enz. (Oh, ja en de ANP, eigenaar John de Mol )
 
Jesse Klaver, of hoe je ook mag heten, je gaat het van het volk niet winnen en je zal alleen leider worden van je “eigen clubje die je hebt opgericht, mensen met een intrigant gezicht”.
Getagd , , . Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.