6 reacties op Religie is verzonnen om u te controleren, hierbij een klein eerbetoon aan moleculen en atomen, want wij zijn het universum, geen enkele god heeft er maar ook iets mee te maken.

  1. Claudio zeggen:

    So boring!

  2. Stefan Huibers zeggen:

    Misschien zou men zich eens in de Bijbel moeten verdiepen. Het is duidelijk dat God bestaat en dat hij het einde vanaf het begin wist en aan ons heeft geopenbaard via Zijn Boek. Goed 1/3 van Het Boek bestaat uit profetie├źn die al zijn uitgekomen of nu gaande zijn. Het oude testament staat vol met verwijzingen naar de komst van Jezus Christus en wat er met Hem zou gebeuren. Dit hadden de schrijvers destijds nooit kunnen weten! God heeft dit aan hen geopenbaard. Evolutie is de grootste leugen ooit verzonnen door satan. Lees de Bijbel, zoek naar Jezus en je zult Hem vinden. Volg inderdaad geen religie, maar volg God uit de Bijbel, de waarheid zal aan je worden geopenbaard. Jezus is DE WAARHEID!!!!

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.