8 reacties op Religie is verzonnen om u te controleren, hierbij een klein eerbetoon aan moleculen en atomen, want wij zijn het universum, geen enkele god heeft er maar ook iets mee te maken.

 1. Charles van den Broek zeggen:

  Wat een totaal onzinnige post- of je nou gelooft of niet, dit filmpje bewijst helemaal niks omtrent het (on)gelijk van atheisten. Het is gewoon een demonstratie van hoe het concept schaal werkt.
  Degene die dit plaatste, is bijzonder onkundig, op het stupide af.

 2. Claudio zeggen:

  So boring!

 3. Stefan Huibers zeggen:

  Misschien zou men zich eens in de Bijbel moeten verdiepen. Het is duidelijk dat God bestaat en dat hij het einde vanaf het begin wist en aan ons heeft geopenbaard via Zijn Boek. Goed 1/3 van Het Boek bestaat uit profetieën die al zijn uitgekomen of nu gaande zijn. Het oude testament staat vol met verwijzingen naar de komst van Jezus Christus en wat er met Hem zou gebeuren. Dit hadden de schrijvers destijds nooit kunnen weten! God heeft dit aan hen geopenbaard. Evolutie is de grootste leugen ooit verzonnen door satan. Lees de Bijbel, zoek naar Jezus en je zult Hem vinden. Volg inderdaad geen religie, maar volg God uit de Bijbel, de waarheid zal aan je worden geopenbaard. Jezus is DE WAARHEID!!!!

  • admin zeggen:

   Beste Stefan, daar zijn de meningen over verdeeld. Dit weekend plaatsen wij een onderzoek waaruit blijkt dat dit wel eens geheel anders kan zitten.

  • Claudio zeggen:

   Faith is the holding of a belief in the face of overwhelming evidence to the contrary

  • Claudio zeggen:

   So boring!

  • Jordy zeggen:

   Stefan, wat een nonsensredenering. Ik geloof in God, want het staat uitgelegd in een boek dat van hem is? Klinkt als het einde van deze reclame van WC-eend:
   https://www.youtube.com/watch?v=YsvHeLUOoxs&gl=BE
   De verwijzingen in het OT zijn van hetzelfde niveau als de dagelijkse astrologiekatern: op veel verschillende manieren te interpreteren. En zelfs al zouden ze éénduiding zijn in de verwijzing naar Jezus: de schrijvers van het NT hebben deze dan gelezen en er hun verhaal op gebaseerd. Tot daar de ‘bewijsvoering’.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.