Verkiezingsbeloftes, hoe lang trapt u er nog in?

Gek genoeg stemt het Nederlands volk op basis van verkiezingsbeloftes. Waarom zou je kiezen op basis van beloftes? We weten toch wel beter? Het zijn slechts beloftes, hoe vaak belooft U iets en het niet nakomt of kan komen? Gewoonste zaak van de Nederlandse wereld, vooral in Den Haagland. Ik zou die 1000 euro van Rutte nu wel even kunnen gebruiken.

Verkiezingsbeloftes die nooit worden nagekomen. Om maar wat te noemen dan.

Waarom blijft het Nederlands volk dan nog stemmen? En wie is de grootste verkiezingsleugenaar? Die is er niet, ze doen het allemaal, omdat het volk dat wel weet, maar is zelf niet in staat het te onderbouwen. Deze meneer wel ( zie link hieronder );

nu-wetenschappelijk-bewezen-verkiezingsbeloften-verdampen-tijdens-kabinetsformatie~b55d8a73

Waarop baseert dan de Nederlander zijn keuze bij verkiezingen?  Zou het de Stemwijzer zijn? Is de Stemwijzer gecompromitteerd? Corrupt? Van wie is de Stemwijzer eigenlijk? In de volgende link een overzicht ( lees dat erg goed, het krijgt dus overheidsgeld, wat de onafhankelijkheid direct ondermijnd ).

https://prodemos.nl/over-prodemos/

Maar…wie is nu de eigenaar van deze ANBI organisatie?

Wordt vervolgd!!!!!!

 

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.