Powerd by Linda? Realy?

Powerd by Linda? Realy?

Tuurlijk wordt je niet van het ene moment naar het andere een ander mens. Laat dat voorop staan.

Heden ten dage zie ik steeds meer programma’s met de eindleus, “Powerd by Linda”. Ik ga er dan vanuit dat het gaat om Linda de Mol, prominent lid van de Cabal, de Illuminatie, oftewel, de Vrijmetselaars. Daar is niet zoveel mis mee, daar die uit twee verschillende stromingen bestaan, net als je de Witte Paus en de Zwarte Paus hebt ( zucht, …religie, waarmee je mensen onder controle houd).

De Molletjes, mooie naam voor een occulte club, ( occult betekent “verborgen houden”). Broer John is eigenaar van het ANP en een niet nader genoemd kranten/informatiestroom, waarbij macht een zeer grote rol speelt. Zo’n bedrijf die ervoor zorgt dat uw mening niet de uwe is, maar die is geïndoctrineerd d.m.v waarheidsbevinding die is gestuurd en niet de waarheid blijkt te zijn.

Zus Linda, ook lid van de Cabal, heeft een manier gevonden om u deel te maken van haar. Dat doet ze door gebruik te maken van de naam de Mol, een naam die in televisie wereld een zeer grote naam heeft en daardoor uw geloofwaardigheid geniet. Die goeie meid met die gouden koffertjes waar u nooit wat bij wint. U lijft daarin geloven, maar geloof mij, u wint er niets bij.

Nu zie ik elke keer geselecteerde programma voorbij komen die vertellen mij dat dit programma “powerd “is by Linda. Huh? Wat betekend dat?

Ik doe dit even in het kort hoor; u kijkt uw leven lang al naar de Postcodeloterij, heeft nog nooit één stuiver eraan verdiend en denkt dat het geld wat daarmee wordt binnen gehaald een bestemming heeft voor een goed doel, tricker 1, en u zit, net als vele miljoenen andere Nederlanders in een gouden koffertjes database. U geeft een profiel af, want broer John heeft aanvullende info over u verzameld. Oja, u keek ook nog andere series/films waar Linda in meespeelt.

Dus de Molletjes kennen u, ze weten dat u geen fuck geeft om politiek, de toestand van Nederland en de toekomst van Nederland. U ziet het niet én, u bent de perfecte slachtoffer. U dient verder te worden afgeleid en daar zorgt zus Linda voor. In de laatste maand heb ik wel 3 programma’s langs zien komen die werden gepresenteerd met “Powerd by Linda”. Leuke hoor, Isis bijvoorbeeld ( who cares zou je denken ), u bent uitermate geïndoctrineerd door alleen al de Molletjes, heb ik het nog niet eens over onze zogenaamde “volksvertegenwoordigers”

Er zijn natuurlijk erg veel programma’s te zien, en bijna allemaal zijn de televisiezenders in eigendom van de elite en laten ze zien wat hun willen dat jij dat ziet. Maar “Powerd by Linda”? U laat zich toch niet meeslepen daar de familie de Molletjes? U bent toch niet één van hen? U heeft toch wel door dat er veel belangrijkere zaken spelen op deze wereld? Ons land? Laat u niet afleiden door deze familie, deze leden van de linkse beweging die u verloochent? Die u onderdeel van een schapen communie wil maken? Die voor Rijk is en tegen Arm, die u als betaal vee ziet?

Bent u echt zo naïef? Ik adviseer u allen om “Powerd by Linda” te verruilen met “Powerd by myself” daar wordt je een goed mens van die idealen nastreeft en niet beïnvloedbaar is, kortom, een soeverein persoon.

Bladwijzer de permalink.

Geef een reactie

You have to agree to the comment policy.